به گزارش خبرنگار مهر در شهرکرد، فیلم مستند داستانی سینما آزادی زندگی یکی از عاشقان سینما در ایران است و نوع تاثیرگذاری سینما در خوزستان را به تصویر کشیده است.
یکی از فیلمسازان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در سینما آزادی به فرهنگ قوم عرب پرداخته شده و در بیشتر صحنه های فیلم موسیقی و نواهای عربی به گوش می رسد.
محسن باقری دستگردی افزود: در صحنه های فیلم فرم لباس این قوم را نشان داده و در بسیاری موارد دیگر ویژگیهای قوم شناختی بسیاری در فیلم وجود دارد.
وی تصریح کرد: کارگردان نریشن (گفتار روی متن) را با زبان عربی ارائه داده زیرا کلام باید با واقعیت هسمو باشد و زبان نیز یکی از عناصر فرهنگی هر قوم است و گفتگوی این مردم را با زبان عربی نشان داده شده و جغرافیای زندگی این مردم به فیلم هویت داده و فیلم مستند نیز زمانی هویت می گیرد که برگرفته از واقعیت باشد.
یکی دیگر از فیلمسازان چهارمحال و بختیاری نیز یادآور شد: در طول فیلم سعی شده فرهنگ قوم عرب به مخاطب القا شود و ارتباط این قوم با سینما جالب در این فیلم بود.
رضا ولی پور دهکردی یادآور شد: سینما آزادی به گونه ای، فرهنگ شناسی مردم است و تاثیر سینما بر فرهنگ را در ادوار تاریخی روایت می کند.
نظر شما