به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، محمد حسن پرآور بعد ازظهر شنبه در نشست خبری تشریح عملکرد کمیسیون مبارزه با قاچاق در هرمزگان افزود: همجواری استان هرمزگان با استانهای کرمان و سیستان و بلوچستان و هم مرز بودن این استانها با افغانستان و پاکستان و هم مرز بودن هرمزگان با کشورهای حوزه خلیج فارس اهمیت مبارزه با قاچاق کالا و ارز را در این استان بیشتر نشان می دهد.
وی با اشاره به آثار مخرب اقتصادی و اجتماعی قاچاق کالا و ارز ورود از کشورهای دیگر بیان کرد: کاهش تولید، افزایش بیکاری، تورم، عدم درآمد دولت از مبادی ورودی، ورود کالاهای غیر استاندارد آثار منفی بر اقتصاد دارد، همچنین ورود کالاهای غیر استاندارد از جمله لوازم آرایشی، البسه و لوازم برقی تاثیرات مخربی بر روی جامعه خواهد گذاشت.
پرآور اظهار کرد: قاچاق مشروبات الکلی زمینه ساز تحرکاتی در جامعه است و فجایع بدی را از جمله بر هم زدن نظم جامعه، ارتکاب قتل، سرقت و دیگر جرائم خواهد شد و جامعه جوان را فلج و بی هویت می کند.
وی با اشاره به عملکرد سال گذشته کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در هرمزگان اظهار کرد: با اجرایی کردن صحیح دستورالعمل مبارزه با قاچاق سوخت در سال 87 نزدیک به 11 میلیون لتر سوخت قاچاق از 16 کشتی و 62 فروند موتور لنج کشف شده است که نسبت به سال 86 ، 11 درصد افزایش کشفیات سوخت داشته ایم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: با تشدید مبارزه با ورود مشروبات الکلی و تقویت دریابانی نیروی انتظامی استان از نظر نرم افزاری و سخت افزاری در سال گذته 533 هزار و 164 لیتر انواع مشوبات الکلی کشف شد که 199 درصد نسبت به سال 86 افزایش کشفیات را نشان می دهد.
وی در خصوص تعداد پرونده های تشکیل شده در سال 87 افزود: دو هزار و 173 پرونده کالاهای قاچاق مکشوفه با ارزش ریال 251 میلیارد تومان تشکیل شده است که 18 میلیارد و 500 میلیون تومان جرائم وصولی بوده اشت که این رقم در سال 86 ، 16 میلیارد و 500 میلیون تومان بوده که رشد 10 درصد را نشان می دهد.
به گفته وی در نقاطی که عرضه کننده کالای قاچاق می باشد از جمله روستای گچین و بوستانو مجوز ساخت و ساز مکانهای تجاری از سال گذشته لغو شده است.
وی با اعلام این خبر که در آینده نزدک نرم افزار کنترل قاچاق کالا از مبادی ورود ی تا خروجی استان راه اندازی خواهد شد گفت: 70 درصد این پروژه آماده است و امیدواریم به زودی بتوانیم 30 درصد باقی مانده پروژه را به اتمام برسانیم تا در آینده نزدیک کلیه کالاهای ورودی و خروجی را به بهترین نحو کنترل کنیم.
وی در پایان یادآور شد: در خصوص ساماندهی شناورها کلیه شناورهای صیادی به حوضچه شیلات ، مسافربری به اسکله شهد حقانی و شناورهای تجاری هم به اسکله بنادر و دریانوردی هدایت شده اند و در این مورد مشکل خاصی نداریم.
نظر شما