علی انصاری در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد حضورش در تمرین استقلال گفت: عصر روزشنبه به همراه واعظیآشتیانی، دیدار صمیمانه ای با کادر فنی جدید و بازیکنان این فصل استقلال داشتیم. این دیدار آغاز به کار کادر فنی بود و صمد مرفاوی هم در این برنامه حکم سرمربیگری خود را دریافت و فعالیتش را آغاز کرد که برای ایشان آرزوی موفقیت می کنم.
وی ادامه داد: البته لازم است از تمام مجموعه مدیریتی، کادر فنی، عوامل اجرایی و بازیکنان فصل گذشته که برای قهرمانی استقلال زحمت کشیدند صمیمانه تشکر کنم و برای همه آنها آرزوی موفقیت داشته باشم. همچنین به بازیکنان جدید تیم هم خوشامد عرض میکنم.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: باید از زحمات آقای واعظی آشتیانی که با تلاش، همت و درایت خود فضای خوبی را در تیم ایجاد کردند و همچنین مجموعه باشگاه استقلال، کادرفنی، بازیکنان و خصوصا هواداران این تیم تشکر کنم و امیدوارم با ادامه روند رو به رشد تیم فوتبال استقلال، این تیم بتواند ضمن تداوم موفقیتهای خود در مسابقات داخلی، در رقابتهای فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا هم از اعتبار فوتبال ایران دفاع کند.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که انگیزه وی از حضور در کادر مدیریتی استقلال چه بوده، اظهار داشت: به نظر من ورزش یک صنعت اجتماعی است که باید مهندسی فرهنگی و ساماندهی اقتصادی در آن اعمال شود. بنده هم علاوه بر انگیزههای معنوی و اجتماعی تلاش کردهام علاوه بر قهرمانی استقلال که خوشبختانه با همت مجموعه استقلال محقق شد، برای باشگاه فرهنگی- ورزشی استقلال یک ساختار زیربنایی اقتصادی پایدار و به نوعی منبع درآمد جاری ایجاد کنم که خوشبختانه این مساله ابعاد گسترده تری هم یافته است.
سرپرست فدراسیون دوچرخه سواری افزود: امیدوارم علاوه بر استقلال، تمام تیمهای لیگ برتر، با اندیشه نو، انرژی مضاعف و افکار جدید و تکنیک و تاکتیک مدرن و نوین، برگزار کننده لیگ پرباری باشند چرا که جامعه ورزش خیلی زود از حاشیه و تنش و اختلاف، خسته میشود و این خستگی گریبان تیمها را هم میگیرد.
وی با بیان اینکه ورزش صنعتی اجتماعی است که باید مهندسی فرهنگی شود، اضافه کرد: ورزش، عرصه رقابت توام با رفاقت است و در این محیط سرشار از هیجان، باید با مدیریت دقیق و علمی، ظرفیتهای موجود را در تمامی عرصهها افزایش داد.
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در ادامه درخصوص وضعیت کلان ورزش کشور تاکید کرد: در ورزش باید به مولفههای تاثیرگذاری مانند تعامل، تبادل نظر و اندیشه، بحث و اظهار نظر کارشناسی و رعایت اصل هماهنگی و سازندگی در تمامی ابعاد توجه بیشتری شود. یعنی باید به سمتی برویم که از تمام ظرفیتها، بویژه ظرفیت رسانه ای کشور برای بازسازی و بهسازی روابط و محیطهای ورزشی استفاده شود و رسانه ها به کمک ورزش و بویژه پدیده مدرن و جذاب فوتبال بیایند.
انصاری در پایان با درخواست برای کاهش حاشیه ها و مسائل سطحی در فوتبال، گفت: اگر نگاه کلان داشته باشیم باید بپذیریم که رمز موفقیت سازمانهای امروز، رویکردهای حرفهای و نگاه کارشناسی و توجه ویژه به سرمایه انسانی متخصص است، تفاوتی هم ندارد که این سازمان ورزشی باشد یا اقتصادی یا فرهنگی. اگر از این زاویه، مسائل را ببینیم و تحلیل کنیم، هم به اهداف مندرج در سند چشمانداز میرسیم و هم به گسترش نشاط اجتماعی و ارتقای ورزش کمک کردهایم.
نظر شما