احمد اسفندیاری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر تصریح کرد : فعالیت نیروهای نجات غریق سازمان امداد و نجات کشور در دو بخش است که یک بخش آن درون محوطه های طرح سالم سازی دریا و بخش دیگر هم در بیرون از این محوطه ها است.
کارشناسان گردشگری معتقدند نبود مدیریت علمی و کاربردی در ایجاد سواحل تفریحی استاندارد و عدم برنامه ریزی صحیح برای اوقات فراغت جوانان و دانش آموزان از اصلی ترین عوامل افزایش تهدیداتی نظیر غرق شدن در دریا در ایام تابستان است.
رئیس سازمان امداد و نجات کشور با اعلام اینکه بیشتر افراد فوت شده بر اثر غرق شدن در محلهای خارج از طرح به دریا وارد شده بودند افزود : با توجه به اینکه استانداردهای لازم در درون محوطه طرح رعایت می شود بیشتر پایگاههای ما در بیرون از طرح است چون شنا کردن در این مناطق خطر بیشتری دارد و به همین دلیل هم حضور ناجیان غریق ضروری تر به نظر می رسد.
این در حالی است که بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی در تیر امسال، در چهار استان مازندران، گیلان، خوزستان و گلستان، 98 نفر از هموطنان بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست دادند.
اسفندیاری با اشاره به اینکه مسئولیت اصلی در این زمینه بر عهده فدراسیون شنا و قایقرانی است گفت : حضور نیروهای ناجی غریق سازمان امداد و نجات در طرح سالم سازی دریا و بیرون از آن به صورت داوطلبانه است تا سفرها و تفریحات هموطنان با آرامش، امنیت و خوشی همراه باشد.
کارشناسان اجتماعی با اشاره به فوت کردن بیشتر افراد غرق شده در سواحل خارج از طرح، تاکید کرد : نباید فراموش کرد که هیچ نیرویی نمی تواند همه خط ساحلی دریا و حواشی رودخانه های کشور را برای جلوگیری از غرق شدن افراد تحت پوشش قرار دهد و به همین دلیل مسئله اصلی که در این میان ضروری به نظر می رسد فرهنگ سازی برای شنا نکردن در سواحل خارج از طرح است.
رئیس سازمان امداد و نجات کشور یادآور شد : در سال گذشته نیز در مدت طرح نیروهای ما 695 نفر را از غرق شدن حتمی در دریا نجات دادند که فدراسیون شنا نیز به همین دلیل از ما تقدیر و تشکر به عمل آورده است.
نظر شما