به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حمیدرضا آدابی در نخستین جلسه کارگاه آموزشی دستگاه کارتخوان (pos) با بیان اینکه ثبت اسناد قدمت و پیشینه ای به گستردگی تاریخ دارد، گفت: قدیمی ترین قانون دست نوشته بشر مربوط به 2200 سال پیش است در حالی که قدیمی ترین سند مکشوفه در اطراف شوش مربوط به 4000 سال قبل از میلاد مسیح است و این قدمت نشان دهنده اهمیتی است که ثبت اسناد داراست و از ابتدا به عنوان یک نیاز برای مردم به حساب آمده است.
وی با ذکر اینکه قانونگذاریها بر مبنای نیازها تشکیل شده اند و ایجاد محدودیت برای آزادیها جهت دستیابی به زندگی اجتماعی بوده است، ثبت اسناد را به عنوان نیاز اولیه برای بشر عنوان کرد.
آدابی با اشاره به موادی از قانون مدنی به اهمیت کار سردفتران اسناد رسمی و متکلفین امر اسناد و ارزش و اعتبار اسناد رسمی، قدمت آن را نشان دهنده اعتبار دانست و خاطر نشان کرد: در کنار این اعتبار، کهنگی وجود دارد که ضد اعتبار است و باید علاوه بر ارج نهادن به قدمت، حالت برون رفت از مرز کهنگی را مورد توجه قرار دهیم و خود را با دانش روز منطبق سازیم.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان تهران، حمایتهای ریاست سازمان ثبت را در پروژه مکانیزه سازی دفاتر اسناد رسمی و استفاده از تکنولوژی روز ستود و اظهار داشت: مشتری مداری امری است که لازمه آن ارائه خدمات سریع و تسهیل امور مراجعان است. یکی از اولویتهای بحث ارتقاء بهره وری هم مشتری مداری است و هدف از تاسیس همه تشکیلات خدمت رسانی به مردم است.
آدابی ارائه خدمات در کوتاهترین زمان ممکن به همراه بیشترین کیفیت را امری موثر و مهم در مشتری مداری دانست و ارائه خدمات از طریق دستگاه کارتخوان در دفاتر اسناد رسمی را گام مهمی در این راستا عنوان کرد.
دکتر قاسم سلیمانی، معاون توسعه و فناوری اطلاعات سازمان ثبت هم در این جلسه با اشاره به اینکه بخش اعظمی از پیچیدگی ها درپروژه تجهیز دفاتر اسناد رسمی به دستگاه کارتخوان پس از آغاز به کار مشخص شد گفت: این مسائل با کار کارشناسی طولانی مشخص شد و امروز پس از تلاش بسیار شاهد برگزاری نخستین کارگاه آموزشی در تهران هستیم.
وی با قدردانی از حمایت های ریاست سازمان ثبت، بانک ملی، کانون سردفتران و اداره کل ثبت استان تهران، در جهت رفع نواقص گفت: حمایت های سازمان ثبت در راستای حرکت در بستر توسعه الکترونیکی در این سازمان بوده است و امیدواریم با توجه به اصل 44 قانون اساسی این مورد نوید انجام سایر کارهای الکترونیکی در سازمان باشد.
سلیمانی با بیان اینکه سازمان ثبت در این راستا از مواضع خود در حمایت از پروژه تجهیز دفاتر روی گردان نخواهد بود، بر روند صعودی موجود و تسریع در مکانیزه سازی دفاتر تاکید کرد.
دکتر قنبری، عضو هیئت مدیره بانک ملی هم در این کارگاه آموزشی با بیان اینکه نخستین نشست در زمینه تجهیز دفاتر اسناد رسمی به دستگاه کارتخوان 14 ماه پیش برگزار شد و اکنون پس از یکسال و اندی شاهد برگزاری نخستین کارگاه آموزشی در این راستا هستیم گفت: تردیدی نیست که کارهای بزرگ و اصولی مستلزم هماهنگی سازمانهای مختلف است و پروژه مکانیزه سازی دفاتر هم از این قائده مستثنی نیست.
وی با تاکید بر حذف تعداد بسیاری از سفرهای درون شهری با اجرای طرح استفاده از دستگاه کارتخوان در دفاتر اسناد رسمی خاطر نشان کرد: این پروژه هم مانند پروژه هایی از قبیل پرداخت قبوض از طرق مختلف چون اینترنتی و دستگاه کارتخوان خواهد بود که با حمایت های خوب سازمان ثبت این پروژه مقدمه ای برای اجرایی شدن سایر امور مکانیزه خواهد بود.
قنبری با قدردانی از حمایت خوب کانون سردفتران در تسریع اجرای این پروژه ابراز امیدواری کرد، نصب دستگاه کارتخوان در دفاتر سایر استانها با سرعت بیشتری دنبال شود.
محمدرضا دشتی اردکانی، رئیس کانون سردفتران و دفتریاران هم در این جلسه با قدردانی از حمایت های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، بانک ملی، شرکت پرداخت الکترونیک سامان و همکاری دفاتر اسناد رسمی، اجرای این پروژه را مرهون تلاش و همکاری همه بخش ها دانست.
وی با اشاره به استفاده از کارتهای اعتباری در نقاط مختلف دنیا به جای استفاده از وجه نقد، بر لزوم استفاده از فناوری های روز دنیا در کشور و بهره بردن از دستگاه کارتخوان در دفاتر اسناد رسمی تاکید کرد.
دشتی اردکانی، حمایتهای ریاست سازمان ثبت اسناد و املاک کشور را در این راستا حائز توجه و قابل تقدیر دانست و ابراز امیدواری کرد پروژه های مکانیزه سازی در جهت تسهیل امور اربابان رجوع در سایر بخش ها هم عملیاتی شود.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان تهران بر ارائه خدمات در کوتاهترین زمان ممکن به همراه بیشترین کیفیت از طریق دستگاه کارتخوان در دفاتر اسناد رسمی تاکید کرد.
کد خبر 911385
نظر شما