۲۳ تیر ۱۳۸۸، ۸:۵۵

استاد لبنانی در گفتگو با مهر:

اسلام ستیزی غرب علنی شده است/ وظیفه محاکم بین المللی درباره شهیده حجاب

اسلام ستیزی غرب علنی شده است/ وظیفه محاکم بین المللی درباره شهیده حجاب

یک استاد دانشگاههای لبنان با تاکید بر اینکه دولت آلمان رفتاری دوگانه و نژاد پرستانه را درقبال مسلمانان این کشور در پیش گرفته است، تصریح کرد: این امر نشانگر خصومت و دشمنی غرب با مسلمانان است.

حادثه شهادت دردناک یک زن محجبه مصری در برابر دیدگان قاضی و پلیس آلمان توسط یک تندرو بار دیگر خشم جهان اسلام را از غرب بر انگیخت و این امر نشان داد که نژاد پرستی در جوامع غربی به اوج خود رسیده است. خبرگزاری مهر در این زمینه گفتگویی را با دکتر "خلیل حسین" حقوقدان و استاد دانشگاههای لبنان انجام داده که بشرح ذیل می باشد.  

خبرگزاری مهر: برخورد نکردن مقامات دولت آلمان و دادگاه این کشور با قاتل مروه الشربینی نشانه چیست ؟

*- این امر نشانه اسلام ستیزی و مخالفت با اسلام گرایان در دنیا است. البته همه قبول دارند که این جنایتی نژادپرستانه ای بود که درحق یک پزشک مسلمان که در آلمان زندگی می کرد، روا داشته شد. من معتقدم که اینک رویکرد غرب در قبال مسلمانان بطور کلی خصمانه و نژاد پرستانه است. این جنایت هولناک درکشوری مانند آلمان که مدعی دموکراسی است، بسیار زشت و ناپسند می باشد. برلین همیشه ادعا می کند که حقوق بشر را رعایت می کند و با نژاد پرستی مبارزه می کند، در حالی که حادثه وحشتناک اخیر در دادگاه به ما نشان داد دولت کنونی آلمان (آنجلا مرکل) چگونه با مخالفان و کسانی دشمن مسلمانان و اسلام گراها هستند، مبارزه می کند.

اداره فدرال آلمان اکنون تلاش می کند به ناحق حقوق بشرمسلمانان را نادیده بگیرد که این لکه ننگی است برای مسئولان این کشور که چنین اعمال زشتی را درحق مسلمانان مرتکب می شوند. مسئولان فدرال آلمان مدعی هستند که با نازییها مبارزه می کنند درحالی که ما امروز درمی یابیم که اصلا نازیهای جدید درآلمان روز به روز علیه مسلمانان فعالتر می شوند. از همین رو من معتقدم که جنایت ترور این پزشک مسلمان ضعیف در آلمان بیانگر نازی گری جدید در این کشورمدعی دموکراسی است و همچنین این جنایتی است نژاد پرستانه که مغایر با تمام اصول و قوانین بین المللی وحقوق بشر. به اعتقاد من آلمان باید تمام تلاش خود را برای محاکمه قاتل الشربینی با درنظر گرفتن اشد مجازات سریعا بکار گیرد و از نازیهای جدید که به ناحق با مسلمانان وعربها رفتار خصمانه دارد، عملا مبارزه کند.

اکنون وظیفه مقامات دولت آلمان و نیز دستگاه قضاء این کشور درقبال شهادت  زن محجبه مصری چیست ؟

*- البته اگر بخواهند قاتل را در دادگاههای آلمان و یا درجای دیگری ازسوی هیات های دادستانی محاکمه کنند، چندین راه حل برای علاج این قضیه وجود دارد. من معتقدم که قوانین آلمان اجازه محاکمه عادلانه " الکس و" را نمی دهد. چون احتمال می رود که دستگاه قضائی آلمان یک سلسله مجازات هایی مغایر با مسائل و جرائمی ازاین نوع که نقض حقوق بشرمحسوب می شود، در نظر بگیرد و همچنین ممکن است دادگاه ماهیت نژاد پرستی به خود بگیرد و مرحله محاکمه قاتل را طولانی کند و این بعید و دوراز انتظارنیست. و اگر چنین اتفاقی رخ دهد چگونه خانواده این زن محجه مسلمان می تواند به رای محاکم جنائی بین المللی پایبند بماند. اگر  قوانین بین المللی هم با معیارهای دوگانه و نژاد پرستانه اجرا شود، دیگر هیچ اطمینان و اعتباری به قانون بین المللی نیست. بنابراین محاکم بین المللی و حقوقدانان و هیاتهای مجری قانون بین المللی باید این موضوع قتل را پیگیرشوند و بدون هیچ تعللی، اشد مجازات را برای قاتل نژاد پرست ونازی درخواست نمایند.

اگراین زن مصری در کشوری غیر از آلمان کشته می شد، غربیها جنگ روانی را علیه آن کشور شدت می بخشیدند. آیا این افتار مغایر با اصول دموکراتیک نیست؟ 

*- البته معیار و رفتار دوگانه غرب در برخورد با این قضیه منحصر نمی شود. تصور کنید اگر این زن پزشک غیر مسلمان بود و در کشوری دیگر کشته می شد، اروپا و آمریکا برای حمایت ازمقتول بسیج می شدند و جنگ روانی گسترده ای را علیه مسئولان آن کشور به راه می انداختند، اما چرا دولت های غربی چنین رفتار دوگانه ای دارند به خاطر این است که از قوانین بین المللی استفاده ابزاری و سیاسی می کنند تا به اهداف مورد نظر شان برسند که این البته نشانه سیاست دوگانه دول غربی در برخورد  با این نوع مسائل است. شما نگاه کنید درپی بروز برخی مسائل داخلی در ایران، چگونه آلمان در کشوراسلامی نفوذ کرد و به بهانه حمایت از رعایت حقوق بشر در امور داخلی جمهوری اسلامی دخالت نمود. و اینک مسئله زن مصری ازاین نوع است و هیچ شک و شبه ای پیرامون آن نیست. من معتقدم که دادگاه مصر باید به خاطر مصری تبار بودن الشربینی وارد عمل شود و مقامات دولت مصر وبطور کلی کشورهای اسلامی و عربی بایستی دربرابر محاکم آلمان تحرکی قوی از خود نشان بدهند و حداقل خواستار استرداد این مجرم جنایتکار برای محاکمه به مصر و یا درکشور دیگر شوند.

البته این شرایط برای مصر بیشتر فراهم است و دولت حسنی مبارک می تواند با طرح این مسئله که مقتول ملیت مصری دارد خواهان انتقال مجرم به دادگاه مصر شود. ولی به اعتقاد من در نهایت  قاتل مروه الشربینی باید درجایی محاکمه شود که جنایت وحشیانه را مرتکب شد  درکنار آن دادگاه مصرنیز بایستی این موضوع را به دقت پیگیری و برای محاکمه قاتل و نیزدرنظر گرفتن اشد مجازات پافشاری کند. 

کد خبر 911834

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha