۲۳ تیر ۱۳۸۸، ۱۱:۰۶

ازسوی نهادرهبری دردانشگاهها؛

میزان و عوامل موثر در گرایش دانشجویان سراسر کشور به اینترنت اعلام شد

میزان و عوامل موثر در گرایش دانشجویان سراسر کشور به اینترنت اعلام شد

شورای سیاستگذاری و تحلیل مطالعات استراتژیک و سنجش فکر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها میزان و عوامل موثر در گرایش دانشجویان سراسر کشور به اینترنت را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام این مرکز در سومین نشست شورای سیاست ‌گذاری و تحلیل مطالعات استراتژیک و سنجش افکار نهاد که با موضوع "سنجش گرایش دانشجویان نسبت به اینترنت" برگزار شد، دانشجویان رشته هنر بیشترین و دانشجویان رشته های علوم انسانی کمترین گرایش را به اینترنت دارند.

این نشست با هدف اجرای طرح پژوهشی و شناخت علمی وضعیت موجود اینترنت و کاربران آن، بررسی عوامل مرتبط و موثر بر گرایش دانشجویان سراسر کشور به اینترنت برپا شد.

بر اساس اعلام شورای سیاستگذاری و تحلیل مطالعات استراتژیک نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دانشجویان به طور متوسط 6 ساعت در هفته از اینترنت استفاده می کنند و از نظر پاسخگویان بیشترین مورد استفاده دانشجویان در حال حاضر از خدمات اینترنتی به ترتیب عبارتند از: ارسال ایمیل، دانلود فیلم و موسیقی، فعالیت علمی، جستجوی وب، سرگرمی و خواندن اخبار و درمقابل کمترین مورد استفاده: اتاق چت (درون مرزی)، اتاق چت (برون مرزی)، خرید و فروش و جستجوی کار است.

از میان سایتهای فعال در اینترنت به ترتیب سایتهای علمی، خبری، بازی و سرگرمی، جامعه مجازی و خدماتی بیشترین بازدیدکننده را به خود اختصاص داده‌ اند.

عواملی که بیشترین نقش را در گرایش دانشجویان به اینترنت ایفا کرده ‌اند به ترتیب عبارتند از: فعالیت علمی، جلب توجه دیگران، نیاز به پیشرفت در زمینه‌‌های مختلف علمی، اقتصادی و نیاز به کنجکاوی و ماجراجویی، اتاق گپ زنی، تخلیه فشارهای روانی، نیاز عاطفی و ارزشمند شدن اینترنت.

کد خبر 911908

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha