۲۳ تیر ۱۳۸۸، ۱۷:۰۲

کم توجهی به بخش کوهسرخ در بحث پروژه های عمرانی و آموزشی

کم توجهی به بخش کوهسرخ در بحث پروژه های عمرانی و آموزشی

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش کوهسرخ کاشمر گفت: در منطقه کوهسرخ از سال گذشته چهار پروژه عمرانی در حال احداث بوده است که تا به حال به هیچ کدام از این چهار پروژه بودجه لازم برای اتمام کار تخصیص نیافته است.

به گزارش خبرنگار مهر در کاشمر، علی اصغر سخی معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش بخش کوهسرخ کاشمر ظهر سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان کاشمر افزود: معمولا علت افت تحصیلی یکی از چهار مورد دانش آموز، معلم ، مدرسه و یا نظام آموزش و پرورش است.

معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش کوهسرخ، ایاب و ذهاب و سرویس های نامناسب دانش آموزان، نقل و انتقالات نامناسب فرهنگیان در ابتدای هر سال و ایاب و ذهاب فرهنگیان از کوهسرخ به کاشمر را از دیگر دلایل افت تحصیلی و عدم انگیزه دانش آموزان و معلمین دانست.

سخی با انتقاد از کم توجهی به بخش کوهسرخ در بحث پروژه های عمرانی و آموزشی گفت: در بخش ساختمان سازی متأسفانه آن طور که شایسته است به بخش کوهسرخ رسیدگی نشده و با توجه به اینکه در منطقه کوهسرخ از سال گذشته چهار پروژه عمرانی در حال احداث بوده است تا به حال به هیچ کدام از این چهار پروژه بودجه لازم برای اتمام کار تخصیص نیافته است و امیدواریم با توجه به نیاز شدید منطقه به افزایش فضاهای آموزشی، حداقل یکی از این پروژه ها در شهر ریوش به اتمام برسد تا در ابتدای سال تحصیلی با کمبود فضا مواجه نباشیم.

وی همچنین با اشاره با سال اصلاح الگوی مصرف خاطر نشان کرد: با تشکیل اتوماسیون اداری در اداره آموزش و پرورش کوهسرخ بسیاری از مکاتبات زائد را برای صرفه جویی در وقت و هزینه ها حذف شده است.

محمدعلی شبیری رئیس اداره آموزش و پرورش کاشمر نیز با اشاره به فعالیتهای عمرانی صورت گرفته در عرصه آموزش و پرورش افزود: در یک سال اخیر چندین پروژه آموزشی به بهره برداری رسیده و در حال حاضر نیز چند پروژه در حال ساخت در سطح شهرستان وجود دارد و امیدواریم این روند ادامه یافته تا ظرف چهار سال آینده مدرسه قدیمی و فرسوده نداشته باشیم.

وی با ابراز امیدواری نسبت به بهبود میزان سرانه هر دانش آموز در سال تحصیلی آینده افزود: در سه ماهه سوم و چهارم 87 و سه ماه نخست 88 سرانه هر دانش آموز کاشمری در مجموع 13 هزار و 968 تومان بوده که این میزان صرف اموری همچون تعمیرات، برنامه های آموزشی و پرورشی، بهداشت، ورزش، بسیج و ... شده است.

وی در ادامه با اشاره به جذب کمک های داوطلبانه مردمی خاطر نشان کرد: در سال تحصیلی 88-87 مبلغ 124 میلیون و 916 هزار و پانصد تومان کمک مردمی داشته ایم که این مبلغ به مدارس واگذار شده و در امور مختلف هزینه شده است و در همین راستا از تعداد ششصد نفر از خیرین تقدیر شده است.

شبیری به سهم آموزش و پرورش از عوارض اشاره کرد و گفت: تا کنون تنها مبلغ 500 هزارتومان از این محل به آموزش و پرورش شهرستان پرداخت شده است که ما تقاضای پنج میلیون تومان دیگر را داریم.

رئیس اداره آموزش و پرورش کاشمر در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تصمیمات جلسه قبل شورای آموزش و پرورش در ارتباط با تلاش برای کاهش افت تحصیلی اظهار داشت : نتایج تلاش های صورت گرفته تا کنون رضایت بخش بوده و با توجه به نتایجی که از امتحانات پایان سال دانش آموزان به دست ما رسیده است شاهد کاهش افت تحصیلی دانش آموزان هستیم.

در ادامه معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش کاشمر نیز به اقدامات انجام شده در راستای کاهش افت تحصیلی دانش آموزان اشاره کرد و گفت :‌در سه ماهه پایانی سال تحصیلی گذشته برنامه ریزی اصلی ما در راستای کاهش افت تحصیلی بود که به همین منظور اقداماتی همچون تشکیل کلاس های تقویتی و طرح همیار معلم به اجرا درآمد.

علی فروغی با بیان اینکه طرح همیار معلم طرح بسیار موفقی بوده است تصریح کرد: در یکی از مدارس شهرستان که طرح همیار معلم به صورت کامل به اجرا درآمد شاهد قبولی صد در صد دانش آموزان در امتحانات بودیم.

وی یکی دیگر از عوامل افت تحصیلی را عدم استاندارد بودن سؤالات امتحانی ذکر کرد و اظهار داشت: به منظور حذف این عامل اقدام به برگزاری مسابقه در بین معلمان شده که در این طرح معلمان داوطلب سؤالات امتحانی را طراحی کرده و از بین آنها بهترین موارد انتخاب می شود.

فروغی یکی دیگر از اقدامات انجام شده جهت افزایش رشد تحصیلی را طرح شناسایی دانش آموزان تجدیدی و حفظ ارتباط آنان با معلمان عنوان کرد.

معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش کاشمر نیز در سخنانی با اشاره به اقدامات انجام شده در بحث اوقات فراغت گفت: از سال 86 تا کنون مبلغ کلاس های اوقات فراغت تغییری نکرده و لذا از فرمانداری و سازمان ملی جوانان تقاضا داریم اگر بودجه ای ویژه اوقات فراغت دارند مساعدت کنند.

حجت الاسلام علی محمدی همچنین خواستار مساعدت نهادها و اداراتی شد که چمن و سالن ورزشی دارند و افزود: یکی از راه های جذب و رشد تربیتی دانش آموزان برگزاری اردوهاست که در این مورد با کمبودهایی به خصوص وسیله نقلیه مواجهیم و لذا لازم است اداراتی که امکان همکاری در بحث وسیله نقلیه دارند اعلام آمادگی و همکاری کنند.

کد خبر 912090

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha