۲۳ تیر ۱۳۸۸، ۱۶:۴۸

دیدار مدیران جشنواره فیلم کودک با رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس

دیدار مدیران جشنواره فیلم کودک با رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس

غلامعلی حداد عادل در دیدار با دبیر و مسئولان جشنواره فیلم کودک بر نقش سازنده سینمای کودک تاکید کرد و خواستار هماهنگی بیشتر وزارت آموزش و پرورش با متولیان سینما برای استفاده از نقش فیلم‌ها در تربیت کودکان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی اعلام کرد در ابتدای دیدار اکبر نبوی دبیر جشنواره فیلم کودک گزارشی درباره وضعیت سینمای کودک در زمان حاضر و سیر نزولی آن در 15 سال گذشته و همچنین ابعاد مختلف جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان ارائه کرد و از تصمیم برای احیای سینمای کودک خبر داد.

حداد عادل هم گفت: کار فرهنگی نیازمند تامل زیاد و برنامه‌ریزی طولانی‌مدت است تا نتیجه مناسب حاصل شود. هر جامعه برای فرهنگسازی و پرورش نسل‌های آینده نیاز به فرهنگ به ویژه سینما دارد. سینمای بزرگسال بیشتر متوجه ابعاد سرگرمی‌ساز می‌شود، اما سینمای کودک نقش سازنده و انسان‌ساز بیشتری دارد و مثل بازی‌های کودکانه کودک را به تفکر وامی‌دارد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی من در وزارت آموزش و پروش بودم سعی کردیم جشنواره فیلم رشد احیا کنیم. مسئولان مرتبط با امور تربیتی می‌توانند بیشترین استفاده را از سینما ببرند و نکات مهم آموزشی و تربیتی را به سینما منتقل کنند. می‌توان با هماهنگی لازم ساعت‌هایی از سینماها را به نمایش فیلم کودک و نوجوان اختصاص داد تا زمینه حضور مخاطبان در سینماها فراهم شود.

دبیر جشنواره فیلم کودک نیز با اشاره به اعتبارات نامناسب حوزه فرهنگ و هنر تصریح کرد: بودجه سینما با در نظر گرفتن سهم آثار فاخر حدود 54 تا 55 میلیارد تومان تصویب شد که حدودا نیمی از آن صرف تولید فیلم می‌شود و با توجه به وضعیت سینمای کشور و مشکلات آن بسیار کم است . باید در این مقطع برای شکوفایی سینما یک عزم جدی به ویژه از مجلس آغاز شود.

نبوی با انتقاد از نگاه بودجه‌نویسان به حوزه فرهنگ افزود: در بحث بودجه حوزه فرهنگ و هنر زیرمجموعه خدمات معرفی شده که این ظلم است. فرهنگ و هنر با توجه به پویایی و تاثیرگذاری باید در حوزه تولید باشد و نگاه بودجه‌نویسان به این حوزه تغییر کند. باید مشخص شود آیا هنر به ویژه سینما ارزش افزوده دارد و این ارزش بر اساس کدام شاخص‌ها تعیین می‌شود.

دبیر جشنواره فیلم کودک همدان از حداد عادل درخواست کرد به اعتبار شخصیت حقیقی و حقوقی خود برای کمک به سینمای کودک مذاکره لازم و موثر را با مسئولان به عمل آورد و به ویژه از مسئولان آموزش و پرورش بخواهد در زمان نمایش فیلم‌های کودک به یاری این سینما بیایند.

وی به نیاز سینمای کودک و نوجوان به فضای نمایشی اشاره کرد و افزود: در شکل‌گیری این فضا وزارت آموزش و پرورش می‌تواند نقش کلیدی ایفا کند. ما سعی می‌کنیم اکران آثار کودک و نوجوان را از اواسط شهریور آغاز کنیم. هفت فیلم در مرحله تولید است و برای تولید پنج یا شش فیلم دیگر مذاکره و تلاش می‌کنیم زمینه حیات مجدد سینمای کودک و نوجوان را فراهم کنیم.

امیر اسفندیاری مدیر بین‌الملل، مسعود احمدیان مدیر جشنواره‌ها و حبیب ایل‌بیگی مدیر روابط عمومی جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی نیز در این دیدار حضور داشتند و درباره مسائل مختلف سینمای کودک سخن گفتند.

کد خبر 912349

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha