به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، فردین بلوچی چهارشنبه شب در آئین تجلیل از مدکاران و مددجویان بهزیستی استان زنجان با اشاره به ارتقای شاخص های پیشگیری از اعتیاد در این سازمان گفت: پیچیدگی مقوله اعتیاد، اطلاع رسانی و نگاه ویژه از طریق آموزش و پرورش در سطح مدارس، رسانه های گروهی و حوزه های مرتبط با جوانان را خواهان است.
بلوچی ایجاد مراکز آموزشی، مشاوره ای، پیشگیری و درمان را در مسیر تخصصی شدن اقدامات حوزه معاونت امور فرهنگی و پیشگیری مهم ارزیابی کرد و راه اندازی خط مشاوره ای ۱۴۸ را در خصوص پاسخگویی و مشاوره به مردم و خانواده ها مثمر ثمر دانست.
وی گفت: این طرح در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی جهت واگذاری و سازمان دهی کارها به بخش خصوصی انجام شده است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان افزود: باید با نگاهی توام با مهربانی و مهرورزی، برگشت مددجویان به بطن خانواده و جامعه را هموار کنیم و مشارکت و همکاری مردم و سازمان خصوصی در امر پیشگیری از مواد مخدر موثر بوده و برگزاری همایش های مختلف و دعوت از اساتید و کارشناسان بخشی از برنامه های این سازمان در حوزه ی مبارزه با مواد مخدر است.
بلوچی از افزایش ۴۰۰ درصدی اعتبارات سازمان بهزیستی کشور در ۴ سال اخیر خبر داده و افزود: مستمری مددجویان از ۷ هزار تومان به ۳۵ تا 55 هزار تومان افزایش یافته است.
وی از کسب رتبه برتر مددجویان سازمان در جشنواره فرهنگی، آموزشی و قرآنی سازمان بهزیستی کشور خبر داد و گفت: در این جشنواره ۱۰ نفر از اعضای بهزیستی استان زنجان ضمن کسب رتبه های برتر، هدایای نفیسی از سوی وزیر رفاه و تامین اجتماعی دریافت کردند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: در حال حاضر 10 هزار و 163 معلول تحت پوشش اداره کل بهزیستی استان زنجان هستند.
بلوچی با تاکید بر لزوم اجرای سیاست خانواده محوری این سازمان افزود: با توسعه مراکز روزانه توانبخشی، مددجویان این سازمان در نهاد خانواده قرار گرفته و تنها برای رفع نیازهای آموزشی خود و به طور روزانه به این مراکز مراجعه می کنند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان افزود: با این اقدام نیازهای روحی و روانی مددجویان که بسیار بیشتر از نیازهای جسمی آنان است در کنار اعضای خانواده رفع خواهد شد.
بلوچی افزود: در حال حاضر 775 نفر از معلولان در مراکز سالمندان و بیماران روانی مزمن استان نگهداری شده و مهارتهای مختلف آموزش می بینند.
نظر شما