به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان این موزه شامگاه یکشنبه با حضور اساتید بزرگ هنر ایران گشایش یافت محمود فرشچیان در آئین افتتاحیه موزه هنرستان هنرهای زیبا اظهار داشت: به طو قطع یکی از بهترین دوران زندگی هر انسانی تماشای این موزه خواهد بود زیرا این موزه در نوع خود از بهترین موزه های کشور به شمار می رود.
این هنرمند اصفهانی که زمانی در همین هنرستان بوده، اظهار داشت: برای راه اندازی این موزه هزینه های بسیاری شده اما راه اندازی آن می تواند برای اهالی هنر اصفهان و رشد و ترقی هنر ایران بسیار موثر باشد.
در همین رابطه معاون امور هنری وزارت ارشاد نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: هنرستان هنرهای زیبای اصفهان یکی از بزرگترین هنرستان های ایران به شمار می رود که نزدیک به 70 سال قدمت دارد.
محمد حسین ایمانی افزود: نزدیک به چهار سال پیش با مراجعه به مخزن این هنرستان تعجب کردم که چرا آثار ارزشمندی در اینجا به دور از چشم عموم و در جای نامناسب نگهداری می شود که در همان روز تصمیم به ایجاد یک موزه در این هنرستان گرفته شد.
وی ادامه داد: راه اندازی این موزه نزدیک به سه سال به طول انجامید تا در نهایت این موزه در مکان اصلی هنرستان ایجاد و در واقع مکان اصلی هنرستان تبدیل به موزه شد.
تاریخ آموزش هنر در اصفهان به موزه هنرستان هنرهای زیبا آمد
ایمانی تصریح کرد: در واقع با راه اندازی این موزه یک مجموعه دیگر نیز بر مجموعه های ارزشمند شهر اصفهان افزوده شد که به طور قطع این مجموعه نیز مورد علاقه همشهریان قرار خواهد گرفت و به تعبیر دیگر می توان گفت مردم می توانند تاریخ آموزش هنر اصفهان را در موزه از نزدیک شاهد باشند.
وی تصریح کرد: در واقع این موزه محل آموزش و تربیت هنرمندان شهر اصفهان است.
معاون امور هنری وزارت ارشاد
در ادامه با اشاره به اینکه آثار ارزشمند دیگری در این گنجینه وجود دارد، اظهار داشت: این مجموعه نیز به مردم نشان داده خواهد شد.در دولت دهم به نیازهای فرهنگی و هنری جامعه پاسخ بهتری خواهیم داد
ایمانی ادامه داد: در واقع این امر جزو افتخارات دولت نهم بوده که از لحاظ سخت افزاری بناهای خوبی را در استانهای کشور شامل کتابخانه حوزه هنری و ... افتتاح کردند که واقعا این بناها بی نظیر است و خوشبختانه همه اهل هنر و فرهنگ و ... نیز بر این موضوع اتفاق نظر دارد که مشکل اصلی مکان و سالن اکنون تا حدی در کشور رفع شده است.
معاون امور هنری وزارت ارشاد
تصریح کرد: این امر در دولت دهم نیز ادامه خواهد یافت و به نیازهای فرهنگی و هنری جامعه پاسخ بهتری با توسعه بناهای فرهنگی و هنری خواهیم داد.ایمانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تعامل سازنده اصحاب هنر و مدیریت می تواند کشور را به سابقه درخشان فرهنگی خود نزدیک کند و راه را برای افرادی که دلسوز نیستند ببندد.
گشایش موزه هنرستان هنرهای زیبا راه را برای پرورش هنرمندان بزرگی برای آینده ایران هموار کرد
همچنین در خصوص راه اندازی موزه هنرستان هنرهای زیبا مدیرکل ارشاد استان اصفهان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان افزود: از چندی پیش تصمیم بر این شد تا آثاری که در این هنرستان طی 70 سال تولید شده در جای مناسبی نگهداری و در معرض دید عموم مردم قرار گیرد که این امر اکنون محقق شد.
سید علیرضا حسینی افزود: در حال حاضر نزدیک به 300 اثر در این موزه ارائه شده اما آثار دیگری هم به مرور زمان وارد موزه خواهد شد.
وی همچنین در پاسخ به خبرنگار مهر در خصوص توسعه هنرستان هنرهای زیبای با اشاره به اینکه این توسعه از جنبه سخت افزاری و نرم افزاری در حال انجام است، گفت: در بعد سخت افزاری مرمت و سرپا بودن این هنرستان 70 ساله را دنبال کرده ایم که خوشبختانه در این عرصه به موفقیتهای خوبی نیز دست یافته ایم.
حسینی همچنین اظهار داشت: توسعه نرم افزاری و پذیرش هنرجو در این هنرستان اهمیت دارد و باید اشخاصی که در این هنرستان پذیرش می شوند از افراد توانمند در این عرصه باشد و در عرصه آموزش نیز در این هنرستان از اساتید مجرب استفاده خواهد شد.
حسینی همچنین خاطرنشان کرد: این هنرستان باید از حالت دبیرستان خارج شود و تنها در این صورت است که در آینده نزدیک می توان هنرمندان قابلی را برای جامعه پرورش داد و برای تحقق این امر نیز باید طرح های آموزشی جدیدی وارد کار شوند.
به گزارش مهر هنرستان هنرهای زیبای اصفهان در واقع سرآمدی از مکانهای تحصیلی به شمار می رود چنانچه این هنرستان در دی ماه سال 1315 با مدیریت مرحوم عیسی بهادری آغاز به کار کرد، این هنرستان تا قبل از آنکه به مکان فعلی در مجاورت زاینده رود منتقل شود، در خانه ای خشت و گلی واقع در کوچه تلفنخانه اصفهان کار خود را آغاز کرده بود که با تاسیس این هنرستان به مدیریت مرحوم بهادری در حقیقت رنسانسی هنری در شهر اصفهان به وقوع پیوست.
نظر شما