به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، عابدین محمدی ظهر سه شنبه در دومین کارگروه طرح ارزیابی و تمام شماری بنگاه های اقتصادی زودبازده و کارآفرین زمان آغاز ثبت نام در این طرح را از 16 تیرماه جاری در استان اعلام کرد و افزود: در این راستا تاکنون بالغ بر هزار و 46 طرح در سامانه این طرح ثبت نام کردند.
وی تعداد طرحهای اشتغالزایی موجود در خراسان جنوبی را هفت هزار طرح عنوان کرد و بیان داشت: از این تعداد بالغ بر هزار و 440 طرح تسهیلات بالای 100 میلیون ریال دریافت کردند که باید به صورت خوداظهاری در طرح ارزیابی شرکت کنند.
محمدی اضافه کرد: بقیه طرحها تسهیلات زیر 100 میلیون ریال تسهیلات دریافت کردند که از طریق ستاد پیشگامان آمار به صورت میدانی ثبت نام می شوند.
رئیس سازمان کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی در ادامه از وجود حدود 300 پرونده فاقد کد رهگیری در استان خبر داد و گفت: در صورت ارائه کد رهگیری تسهیلات به این طرحها واگذار شده و می توانند در طرح تمام شماری ثبت نام کنند.
محمدی عنوان کرد: سامانه اینترنتی خوداظهاری مجریان طرحهای اقتصادی زودبازده و کارآفرین به نشانی www.gooyeshsme.ir برای ثبت نام اطلاعات مجریان طرحهای اقتصادی زودبازده که توانسته اند طرحهای خود را به مرحله انعقاد قرارداد با بانکها و مراحل پس از آن برسانند، طراحی شده است.
وی شناسایی فرصتها و مشکلات احتمالی فراروی توسعه طرحهای اقتصادی زودبازده و کارآفرین دارای مزیت، پرداخت یارانه سود تسهیلات وام اشتغالزایی به مجریان طرحهای اقتصادی و زودبازده و کارآفرین واجد شرایط در اسرع وقت، ایجاد ارتباط آسان بین مجریان طرحهای اقتصادی با وزارت کار و امور اجتماعی و بانکهای پرداخت کننده تسهیلات وام اشتغالزایی و سایر وزارتخانه و سازمانهای مرتبط با طرح بهنگام سازی اطلاعات طرحها به منظور استمرار حمایتها برای کارآمدی را از اهداف اجرای این طرح برشمرد.
رئیس سازمان کار و امور اجتماعی خراسان جنوبی ادامه داد: تعیین درصد طرحهای اجرایی موفق، شناسایی طرحهای دارای مشکلات اجرایی و ارائه راهکارهای مناسب، تعیین میزان و چگونگی باز پرداخت تسهیلات، ارائه تصویر از چگونگی عملکرد دستگاه های اجرایی و بانکهای عامل، محاسبه سرانه اعتباری ایجاد اشتغال و سرانه اشتغال هر طرح در استانهای مختلف کشور از جمله اهداف تفصیلی این طرح هستند.
محمدی در پایان آموزش متمرکر در تهران برای مسئولان کارگروه ها و دفاتر آمار و اطلاعات استانداری ها به مدت سه روز، تجهیز ستاد و جذب نیرو به مدت سه روز، آموزش کارشناسان شرکت مشاور در استانها به مدت سه روز، سازماندهی ستادها به مدت دو روز، آموزش عوامل اجرایی در ستادهای استانی به مدت سه روز، عملیات میدانی به مدت 20 روز، عملیات بازبینی و کدگذاری به مدت 21 روز، عملیات ورود داده ها به مدت 25 روز و گزارش گیری و استخراج نتایج به مدت 15 روز را از جمله برنامه زمانبندی طرح ارزیابی و تمام شماری بنگاه های اقتصادی برشمرد و یادآور شد: تمامی آمار طرحهای اشتغالزایی تا 15 شهریورماه ارائه می شود.
نظر شما