۳۰ تیر ۱۳۸۸، ۱۴:۳۷

برنامه‌های مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری تشریح شد

برنامه‌های مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری تشریح شد

مرتضی گودرزی دیباج در نشست رسانه‌ای مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری به تشریح برنامه‌های خود در زمان مدیریت بر این مرکز پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر، گودرزی در این نشست ضمن اشاره به تاریخچه شکل‌گیری مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری گفت: به جرات می‌توان گفت حوزه هنری اساسا با این مجموعه به وجود آمد؛ لذا اغلب فعالیت‌های ما از این پس همان برنامه‌هایی است که از قبل سیاستگذاری شده و به شکل متداول البته با کمی دخل و تصرف و تغییر و اصلاح برگزار می‌شود.

وی گروههای فعال در مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری را نگارگری، مجسمه‌سازی، گرافیک، نقاشی، خوشنویسی و کاریکاتور برشمرد و گفت: واحدهایی از جمله دفتر نقد هنرهای تجسمی، امور استان‌ها و انتشارات فعالیت‌های این مرکز را ساماندهی و راهنمایی می‌کنند.

مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری، تولید و نمونه سازی آثار مبتنی بر باورهای دینی و شرق مابانه را از اهم اهداف و فعالیت‌های مرکز دانست و گفت: رویکرد وعلایق و سلایق و جهت گیری‌های خاص مرکز، همگی در راستای این اهداف برنامه ریزی شده است و به همین خاطر اکثر فعالیت‌ها و رویکردها تا کنون در این مرکز ارزش مدارانه بوده است.

وی ظرفیت بالای کارشناسان مرکز هنرهای تجسمی را در زمینه مهارت‌های بالای فنی ناشی از اشتغال به کارهایی علاوه بر خلق آثار هنری برشمرد و گفت: از آنجا که اکثر هنرمندان تجسمی مشغله‌های دانشگاهی و سمت‌های اجرایی دارند، تحقیق و پژوهش را سرلوحه کار خود قرار داده‌اند که این باعث تقویت بنیه‌های علمی هنرهای تجسمی در این مرکز شده است.

گودرزی دیباج رفع ابهام و پاسخ به اشکالات و بررسی آسیب‌ها را مهمترین برنامه مرکز هنرهای تجسمی و گسترش حوزه چاپ و نشر را از دیگر برنامه‌ها عنوان کرد. وی گفت: به عنوان مثال مجله "هنرهای تجسمی" با توجه به گستردگی فعالیت‌های مرکز و لزوم انعکاس آنها در دست چاپ است که بعدها به شکل دوماهنامه و دوهفته نامه قابلیت انتشار دارد.

گودرزی فعالیت پایگاه اطلاع‌رسانی اینترنتی را در پوشش اتفاقات و تحولات مرکز هنرهای تجسمی بسیار مطلوب دانست و گفت: بر آن شدیم پایگاه گنجینه آثار هنرهای تجسمی را نیز طراحی کنیم تا دستیابی علاقمندان به آثار ارزشمند هنرمندان تجسمی آسانتر شود. بخش مقالات و گفتگوها نیز طراحی شده تا پذیرای آخرین مقالات پژوهشی حتی از بیرون از مرکز باشد.

وی جذب نیروهای هنرمند جوان و مستعد که دارای باور و نگرش‌های دینی و ملی هستند را از فعالیت‌های آتی این مرکز معرفی کرد و گفت: این اعضا در سه سطح افتخاری، وابسته و پیوسته پس از پشت سر گذاشتن دوره‌های مختلف و آزمون توسط هیئت داوری به عضویت مرکز درخواهند آمد.

گودرزی سه نگارخانه تحت پوشش مرکز یعنی سوره، عالی و سیدحسن حسینی را فعال خواند که به شکل ادواری در حال نمایش آثار برگزیده هنرمندان جوان و پیشکسوت هستند. وی حمایت از هنرمندان شهرستانی و پوشش آنها را برای نمایش آثارشان در نگارخانه‌های تهران از دیگر فعالیت‌های مرکز در آینده عنوان کرد.

کد خبر 915860

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha