غلامحسین بابادی در گفتگو با خبرنگار مهر در مسجدسلیمان با اشاره به ترک خوردگی مخزن نفتی مسجدسلیمان ناشی از یک پدیده طبیعی و انتشار مقداری از نفت و گاز آن به سطح زمین اظهار داشت: وجود گاز آلاینده H2S در نفت این مخزن، موجب آزار و اذیت شهروندان شده است.
وی تصریح کرد: با بررسی علت بروز این آلایندگی، یکسری اقدامات در خصوص کاهش آن صورت گرفته که بررسیهای اولیه، مثبت بودن عملیات را نشان می دهد.
بابادی در خصوص اقدامات انجام شده در این خصوص گفت: به کارگیری دستگاه های M.O.S که موجب جلوگیری از سوزاندن نفت و گازهای همراه نفت استخراج شده می شود، جابجایی و انتقال برخی خطوط لوله جریانی قدیمی و مستهلک شده در محدوده شهر، اصلاح و ایمن سازی خطوط لوله گاز شهری غیراستاندارد در سطح محلات مختلف و جمع آوری خطوط لوله گاز شهری غیراستاندارد در برخی محلات از جمله این اقدامات است.
وی خاطر نشان کرد: با انجام این اقدامات گاز آلاینده H2S موجود در هوا در سال جاری در قیاس با سالهای قبل به میزان چشمگیری کاهش یافته است.
بابادی با اعلام اینکه اقدامات اصلاحی این شرکت به اقدامات پیش گفته ختم نمی شود، گفت: با همکاری پژوهشکده صنعت نفت، 10 دستگاه آنالیز گازهای آلاینده موسوم به سولفاتاسیون در مناطق مختلف شهر مسجدسلیمان نصب شده است.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان عنوان کرد: اطلاعات به دست آمده از این دستگاه ها به صورت ماهیانه برای مطالعات کارشناسی به پژوهشکده صنعت نفت ارسال می شود.
وی افزود: بنابر آخرین تجزیه و تحلیل اطلاعات، هم اکنون میزان آلایندگی گاز H2S در پاره ای از مناطق در حد قابل قبولی قرار دارد.
بابادی اظهار امیدواری کرد: با تمهیدات به عمل آمده انتظار می رود میزان انتشار این گاز آلاینده در حد استاندارد قرار گیرد تا از این طریق یکی از مشکلات دیرینه شهروندان این شهر حل شود.
نظر شما