به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله اسدی امروز در نشستی خبری با تشریح عملکرد بیمه توسعه، میزان پرتفوی سال ۸۷ این شرکت را ۲۱۷ میلیارد ریال اعلام کرد و با بیان اینکه این رقم در سال ۸۶ حدود ۷۲ میلیارد ریال بوده است، افزود: به عبارت دیگر، با رشد ۳۰۰ درصدی پرتفوی سال ۸۷ نسبت به سال ۸۶ مواجه بوده ایم.
مدیرعامل بیمه توسعه با اشاره به اینکه در سال گذشته ۵ برابر سال ۸۶ خسارت پرداخت کرده ایم، میزان خسارت پرداختی سال ۸۷ را ۵۴ هزار میلیارد ریال و میزان خسارت پرداختی سال ۸۶ را نیز ۱۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
به گفته وی سود سال ۸۷ بیش از ۲۰ درصد بوده است که بنا به تشخیص و تصویب مجمع شرکت پرداخت ۲۰ درصد به ازای هر سهم ۱۰۰ تومان خواهد بود.
اسدی همچنین میزان پرتفوی ۴ ماه ابتدای سال جاری را بیش از ۱۵ میلیارد تومان که ۳ برابر مدت مشاه سال قبل است، اعلام کرد و گفت: به همین نسبت نیز پرداخت خسارت ۳ برابر بوده است و این در حالی است که میزان پرتفوی سال ۸۸ حدود ۱۰۰ میلیارد تومان است و امیدواریم که میزان خسارت پرداختی کمتر از ۱۰ میلیارد تومان باشد.
وی در بیان ترکیب پرتفوی این شرکت گفت: ۶۴ درصد پرتفوی این شرکت به بیمه شخص ثالث اختصاص دارد، با این وجود در بیمه شخص ثالث ضرر نکرده ایم.
مدیرعامل بیمه توسعه میزان سرمایه فعلی این شرکت را ۱۴ میلیارد تومان که تا پایان سال جاری به ۲۸ میلیارد تومان خواهد رسید، اعلام و تصریح کرد: تا پایان سال ۹۰ نیز این رقم به ۴۲ میلیارد تومان خواهد رسید.
وی این شرکت را مبتکر بیمه کیفیت ساختمان دانست و گفت: لایحه بیمه شخص ثالث ۲.۵ سال است که در مجلس متوقف شده، به نظر می رسد تا زمانیکه اجبار نباشد، اجرای کامل این نوع بیمه امکانپذیر نیست، شاهد این مدعی نیز بیمه شخص ثالث است که با وجود اینکه اجباری بودن هنوز ۱۵ درصد اتومبیلها و در مجموع ۳۰ درصد وسایل نقلیه موتوری فاقد این بیمه شخص ثالث هستند.
مدیرعامل بیمه توسعه بر فرهنگ سازی بیمه کیفیت ساختمان تاکید و تصریح کرد: بیش از یک میلیارد تومان برای ایجاد تفکر در سازنده و خریدار به منظور دریافت این نوع بیمه نامه هزینه کرده ایم، بیمه کیفت ساختمان برای ساختمانهایی صادر می شود که کارشناسان شرکت بر مراحل ساخت ساختمان ناظر باشند و این نوع بیمه نامه برای ساختمانهایی که بدون نظارت شرکت به اتمام رسیده باشد، صادر نمی شود.
وی در خصوص عملکرد این شرکت در بورس گفت: در سال ۸۷ به دلیل وجود تلاطم در بورس فعال نبودیم، زیرا میزان خسارت وارد شده به شرکت از قبل سرمایه در گردش بورس در سال ۸۶ زیاد بوده است، اما در سایر بخشها نظیر ساخت و ساز، سپرده گذاری و خرید و فروش اوراق مشارکت سرمایه گذاری کرده ایم.
اسدی از اجرایی شدن طرح جدیدی برای بیمه های مکمل مستمری به زودی خبرداد و تصریح کرد: این بیمه نامه بر مبنای سن، سلامتی و مدت زمان پرداختی صادر می شود، هم اکنون این بیمه نامه به صورت گروهی صادر می شود اما در آینده ممکن است به صورت فردی نیز باشد.
وی گفت: ۶ شعبه بیمه توسعه در منطقه شمال غرب کشور نیز تا ۱۰ روز آینده افتتاح خواهد شد.
همچنین مهدی سلوکی عضو هیئت مدیره و معاون فنی بیمه توسعه نیز در این نشست گفت: بیمه کیفیت ساختمان توسط این شرکت بیمه با همکاری شهرداری، سازمان نظام مهندسی و وزارت مسکن در حال پیگیری است، مدت زمان تعهد شده در بیمه نامه ۱۰ سال است که به بهره برداران نهایی یعنی خریداران ساختمان در صورت ضرر و زیان با مراجعه به شرکت بیمه به میزان ۱.۵ درصد ارزش ساخت به عنوان جریمه تعلق می گیرد.
وی در مورد صدور بیمه الکترونیکی گفت: صدور این نوع بیمه نامه همکاری مشترک صنعت بیمه، بانک و مخابرات را می طلبد که با استفاده از سیستمهای الکترونیکی امکان صدور بیمه نامه فراهم شده است.
سلوکی ۴ موضوع فرهنگ سازی، سیستم مکانیزه، سرمایه گذاری وجوه بیمه های عمر و شبکه فروش را فرآیندهای مرتبط با صدور بیمه های عمر و آتیه ذکر و اظهار امیدواری کرد که در سال ۸۸ جهشی در صدور این نوع بیمه نامه حاصل شود.
وی همچنین از اجرای طرح پرداخت خسارت در محل حادثه با انعقاد قراردادی با یک موسسه ارزیابی خسارت به زودی خبرداد و گفت: وسایل نقلیه مورد نظر آن خریداری و GPS ها بر روی آنها نصب شده است که در پایان ماه جاری از این طرح بهره برداری خواهد شد.
نظر شما