به گزارش خبرگزاری مهر، هفته نامه ساندی تایمز با ذکر این مقدمه در ادامه نوشت : حمله روز گذشته طالبان به یک ساختمان دولتی در منطقه "خوست" که توسط عاملان انتحاری و با حمایت دیگر اعضای طالبان انجام شد دو کشته و 14 زخمی به جا گذاشت. این حمله، احتمال اینکه افغانستان در ماه آگوست شاهد انتخابات خونینی خواهد بود، افزایش می دهد.
این حملات انتحاری در حالی افزایش می یابد که آمریکا خواستار کمک پاکستان به برگزاری انتخاباتی آرام در افغانستان شده است.
به نوشته ساندی تایمز، آمریکا از پاکستان خواسته تا در زمان انتخابات ریاست جمهوری افغانستان، نیروهایی را برای تامین امنیت انتخابات به این کشور اعزام کند. این در حالی است که پاکستان خود از کمبود نیروها برای تامین امنیت مرزهایش به ویژه در مرز با هند رنج می برد.
این در حالی است که آمریکا از حدود دو هفته پیش، بزرگترین عملیات خود در افغانستان را با نام خنجر آغاز کرده است. در این عملیات چهار هزار و 500 نفر از تفنگداران دریایی آمریکا حضور دارند و هدف از عملیات آنها پاکسازی ولایت هلمند از شورشیان طالبان است.
ساندی تایمز در ادامه می نویسد : هر چند که ماه جولای خونین ترین ماه نظامیان خارجی حاضر در افغانستان از سال 2001 تا کنون به شمار می رود، اما مقامهای نظامی می دانند که پیروزی کامل بر طالبان تنها زمانی ممکن می شود که پاکستان کنترل بیشتری را بر مرز خود با افغانستان داشته و اجازه رفت و آمد نیروهای شورشی میان دو کشور را ندهد.
به نوشته این هفته نامه، درخواست آمریکا از پاکستان برای کمک به امنیت افغانستان، در سفر هفته گذشته ژنرال "استنلی مک کریستال" فرمانده نیروهای ائتلاف در افغاستان، به اسلام آباد ارائه شد و "ریچار هالبروک" فرستاده ویژه آمریکا در افغانستان و پاکستان در سفر اخیر خود به منطقه بر این نکته تاکید کرد.
فرماندهان نیروهای ائتلاف در افغانستان همواره از وجود مکانهای امن برای طالبان در پاکستان انتقاد می کردند، اما حملات گسترده ارتش پاکستان به طالبان هنوز نتوانسته از انتقال نیروهای طالبان به افغانستان جلوگیری کند.
چند روز پیش اعلام شد : گسترش تحرکات آمریکا در افغانستان، سبب نقل مکان نیروهای تندرو و شورشی به سمت مرز افغانستان و پاکستان شده و این در حالی است که اسلام آباد نیروی کافی برای حفاظت از مرزهایش در اختیار ندارد.
بر اساس این گزارش، ارتش پاکستان هم اکنون سرگرم مبارزه ای سخت با طالبان در وزیرستان جنوبی است و علاوه بر آن بخشی از ارتش این کشور هم اکنون در دره سوات و منطقه ملکند مستقر هستند.
نظر شما