شاپور عظیمی به خبرنگار مهر گفت: افزایش بهای بلیت سینماها امری دو وجهی است. در وجه اول اگر با نگاهی خوشبینانه و با در نظر قراردادن وضعیت حرفهای و بقای سینماگران و سینماداران حاضر دراین عرصه، تغییر بها را مورد بررسی قرار دهیم متوجه دلایل قانع کننده آنها در باره این تغییر خواهیم شد ودراین صورت باید افزایش بها را به نفع سینما بدانیم .
وی ادامه داد: در وجه دوم تغییر قیمت بلیت سینماها، مخاطبان قرار دارند که مهمترین عامل بقای سینما محسوب میشوند. در صورتی که این افزایش بها با افزایش کیفیت سالنهای سینما و فیلمها همراه نباشد، سینما موفقیتی در جلب مخاطب کسب نمیکند و همین تعداد تماشاگر را از دست میدهد و در چنین شرایطی تغییر در بهای بلیت سینماها به ضرر سینما است.
این منتقد افزود: هنگامی که در بازار کالایی گران میشود بیتردید تغییری درنوع بسته بندی و یا کیفیت آن کالا بوجود آمده است ومشتری با رضایت،ا فزایش قیمت را میپذیرد. طرح افزایش بهای بلیت در سینماها به اجرا درآمده درحالی که در کیفیت فیلمها و وضعیت سالنهای سینما تغییری بوجود نیامده است.
عظیمی گفت: کیفیت کمی و کیفی فیلمهارشد چشمگیرندارد وسالنهای سینما بدون سرویس دهی مناسب به تماشاگران هستند، مردم ترجیح میدهند برای رفتن به سینما نزدیکترین سالن نمایش را انتخاب کنند و تنها تعداد محدودی از سینماها در جلب رضایت مشتریان موفق هستند که مخاطبان محلی و خاص خود را دارند.
وی درخصوص تاثیر افزایش بها برتعداد مخاطبان سینما گفت: اگر سینماگران و سینماداران برای افزایش کیفیت فیلمها و سالنها گامی برندارند، مخاطبان حاضر به پرداخت بهای بیشتر نمیشوند و شاهد کاهش چشمگیر مخاطبان سینما خواهیم بود.
عظیمی در پایان گفت: پایین آمدن آمارمخاطبان سینما به خاطر افزایش بهای بلیت باعث قوی شدن رقبای سینما میشود، تماشاگران ترجیح میدهند لوح فشرده آثار سینمایی را با هزینهای کمتر از طریق رسانههای تصویری تهیه کرده و بارها در کنار یکدیگر تماشا کنند و به زودی لذت تماشای فیلم بر پرده عریض سینما وسالنهای تاریک آن را از یاد میبرند.
نظر شما