به گزارش خبرنگار مهر، محمد امینی عصر یکشنبه در دومین جلسه مجمع عمومی نظام کشاورزی و منابع طبیعی مازندران در ساری افزود: در این استان 113 دهستان وجود دارد که اکنون با وجود 66 شرکت خدمات حمایتی کشاورزی حدود 50 درصد دهیاریهای استان از این خدمات بهره می گیرند.
وی اضافه کرد: با توجه به تعداد زیاد بهره برداران ارتباط کشاورزان با کارشناسان کشاورزی در مازندران کمتر از یک درصد است .
وی اظهار داشت: با توجه به وجود ظرفیت بسیار مناسب در افزایش تولید محصولات کشاورزی بادی فرایند تولید را از سنتی به مهندسی تغییر بدهیم.
امینی اضافه کرد: اکنون همه طرحهای کشاورزی استان مازندران با موافقت نظام مهندسی اجرایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه طرح شیلاتی و منابع طبیعی استان مازندران نیز باید با موافقت نظام مهندسی اجرایی شود، ادامه داد: اکنون مسئولان دولتی به نظام مهندسی استان اعتماد داشته و طرحهای کشاورزی و منابع طبیعی را در اختیار این بخش قرار می دهند.
وی تصریح کرد: یک هزار و 240 نفر از اعضای نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران هستند که 30 درصد آنان در بخشهای کشاورزی استان مشغول به کار هستند.
امینی گفت: اکنون نظام مهندسی کشاورزی هر گونه خدمات مشاوره ای را به کشاورزان تعرفه گذاری کرده است.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران خاطر نشان کرد: نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران پارسال 165دوره کلاس آموزشی برگزار شده است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون تولید مرکبات کشور در سال یک میلیون تن است، گفت: با استفاده از دانش فنی و افزایش توان مهندسی این مزان تولدی را به 400میلیون تن افزایش داد.
در پایان پس از برگزاری انتخابات اعضای جدید مجمع نظام مهندسی و منابع طبیعی استان مازندران معرفی شدند.
نظر شما