اشرف جواهری در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک با اشاره به فعالیت 36 مرکز و کانون فرهنگی و اجتماعی ویژه زنان در سطح استان مرکزی افزود: در راستای رفع محرومیت این مراکز با استفاده از اعتبارات اختصاص یافته، نسبت به تجهیز تعدادی از کانونهای فرهنگی و اجتماعی زنان به رایانه اقدام شده است.
وی با تاکید بر اینکه تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی وجود دارد، گفت: امیدواریم با فعالیتهای صورت گرفته در دفتر امور بانوان و خانواده استان و با هماهنگی میان مسئولان و مدیران دستگاههای اجرایی در استان بخشی از نواقص و کاستیهای موجود در حوزه زنان برطرف و راهکارهای عملی برای بهبود وضعیت زنان استان مرکزی اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه زنان با شرکت در این کانونها زمینه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و هنری را کسب می کنند، اظهار داشت: باتوجه به اینکه اوقات فراغت زنان جامعه در شهرها و روستاها به نسبت گذشته بیشتر شده کانونهای فرهنگی و اجتماعی گامی موثر در غنی سازی اوقات فراغت این قشر است.
جواهری با اشاره به اینکه مدیران استان مرکزی برنامه ای برای حمایت از زنان ندارند، خاطرنشان کرد: عدم مطالعه مدیران در امور زنان و نیازهای این قشر باعث شده با کمبود برنامه و دیدگاه تخصصی و کارشناسانه در این حوزه روبرو شوند بنابراین باید با افزایش سطح آگاهی و اطلاعات خود، نیازهای زنان را شناخته و برای برطرف کردن آن برنامه ریزی کنند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی با انتقاد از بی توجهی به اعتبار در نظر گرفته شده در مقوله زنان و خانواده گفت: در بسیاری از موارد اعتبارات در نظر گرفته شده برای زنان در بخشهای دیگر هزینه میشود.
وی با بیان اینکه 90 درصد از مصوبات کارگروه بانوان و خانواده استانداری مرکزی توسط دستگاههای اجرایی استان اجرایی شده است، اضافه کرد: برای اجرایی شدن بقیه آن نیز اقدامات لازم صورت گرفته است و انتظار می رود با اجرایی شدن این مصوبات بخشی از نیازهای زنان در حوزه های مختلف رفع شود.
نظر شما