۶ مرداد ۱۳۸۸، ۱۶:۳۳

بیشترین پروانه های صنعتی صادره در مازندران صنایع کانی غیرفلزی است

بیشترین پروانه های صنعتی صادره در مازندران صنایع کانی غیرفلزی است

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران با اشاره به اینکه هم اکنون 66 هزار و 295 نفر در بخش صنعت و معدن استان اشتغال دارند، اظهار داشت: بیشترین میزان پروانه های صنعتی صادره استان مربوط به صنایع کانی غیرفلزی بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی هاشم پور ظهر سه شنبه در نشست خبری با رسانه های مازندران در سازمان صنایع و معادن مازندران افزود: در حال حاضر در استان تعداد دو هزار و 935 فقره پروانه بهره برداری معتبر با میزان سرمایه گذاری 17 هزار و 254 میلیارد ریال در مازندران فعالیت دارند.

وی خاطرنشان کرد: از نظر تعداد پروانه بهره برداری صنعتی موجود، مازندران در رتبه هشتم کشور و از نظر میزان سرمایه گذاری ثابت انجام شده در رتبه شانزدهم کشور و از نظر میزان اشتغال ایجاد شده در واحدهای صنعتی رتبه یازدهم کشور را داراست.

رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران با اشاره به اینکه بیشترین پروانه های بهره برداری موجود در استان متعلق به صنعت کانی غیرفلزی با هزار و 143 فقره است تصریح کرد: صنعت فلزی و ماشین آلات اساسی با 474 فقره در رده های بعدی قرار دارد.

هاشم پور با بیان اینکه کمترین پروانه بهره برداری موجود در استان به ترتیب متعلق به صنعت برق و الکترونیک با 89 فقره و صنعت نساجی با 141 فقره است یادآور شد: چهار هزار و 823 فقره جواز تاسیس معتبر تا پایان تیرماه امسال در مازندران موجود می باشد که پیش بینی سرمایه گذاری انها 98 هزار و 48 میلیارد ریال است.

به گفته وی، پیش بینی می شود با اجرایی شدن و به بهره برداری رسیدن این جواز تاسیس ها بیش از 163 هزار نفر در مازندران مشغول به کار شوند.

رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران با بیان اینکه از چهار هزار و 823 فقره جواز تاسیس موجود استان تعداد دو هزار و 473 فقره دارای پیشرفت فیزیکی 10 درصد به بالا است گفت: 51 درصد از کل جوازهای موجود استان پیشرفت دار هستند.

وی با اشاره به اینکه تا پایان تیرماه امسال نیز 61 فقره پروانه اکتشاف معدنی معتبر موجود است افزود: تعداد 5 فقره از معادن استان با میزان استخراج 315 هزار تن است.

هاشم پور گفت: در حال حاضر تعداد 10 فقره گواهینامه کشف معتبر در استان موجود که میزان تناژ دخیره انها 10 هزار و 966 تن و هزینه عملیات آنها هزار و 874 میلیون ریال است.

رئیس سازمان صنایع و معادن مازندران افزود: در حال حاضر تعداد 157 فقره پروانه بهره برداری معدنی با میزان اشتغال دو هزار و 422 نفر و سرمایه گذاری 373 میلیارد ریال در استان معتبر است که میزان ظرفیت استخراج اسمی آنها بیش از 10 میلیون تن و ذخیره قطعی آنها حدود 417 میلیون تن است.

وی اظهار داشت: از 157 فقره واحد معدنی موجود استان تعداد 110 فقره فعال و در حال تجهیز بوده و 47 فقره غیرفعال است.

کد خبر 919890

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha