به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، ابوالفضل خادمیان در حاشیه جشنواره تجارب و نوآوری انجمن اولیا ومربیان در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد، اظهار داشت: براساس آمار دفاتر راهنمایی که سالیانه برای انجمن ها فرستاده می شود به مدارسی که شرایط لازم برای تشکیل انجمن را داشته باشند مجوز داده می شود.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت وجود انجمن اولیا ومربیان در همه مدارس کشور، بیان داشت: مدارس نمی توانند بدون انجمن باشند زیرا انجمن اولیا و مربیان رکن مهمی در مدارس کشور است و این رکن مهم در مدرسه را مدیر نمی تواند تعطیل کند.
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش کشور و رئیس سازمان انجمن اولیا و مربیان کشور با اشاره به اینکه مسئولیت انجمن اولیا و مربیان بر عهده آموزش و پرورش، رئیس سازمان انجمن اولیا و مربیان و مدیر مدرسه است، عنوان کرد: شرایط ایجاد انجمن اولیا و مربیان در مدارس بستگی به تعداد دانش آموزان هر مدرسه دارد.
مدیران تنها به دنبال مشارکت مالی اولیا نباشند
خادمیان ادامه داد: بعضی مدارس در کشور در روستاها واقع شده اند که تعداد دانش آموزان آن محدود هستند که در این صورت ممکن است انتخابات انجمن اولیا و مربیان در آنها صورت نگیرد.
وی با تاکید بر اینکه در مدارس دارای دانش آموز کم نباید انجمن اولیا و مربیان در آنها تعطیل شود، بیان داشت: در این مدارس وظایف انجمن اولیا و مربیان تعطیل نمی شود و وظایف این انجمن بر عهده مدیر مدرسه است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید ابعاد مشارکت اولیا در مدارس بیشتر شود، اظهار داشت: اگر مدیر فقط از اولیا بخواهد که کمک مالی به مدرسه شود این مشارکت محقق نخواهد شد و مشارکت محقق شده فقط در زمینه مالی خواهد بود.
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان انجمن اولیا و مربیان کشور همچنین با تاکید بر اینکه ما مشارکت اولیا را فقط در بعد مالی نمی دانیم، افزود: مشارکت اولیا باید هم مالی باشد و هم بر اساس تخصص ها و مهارت ها و کمک های فکری افراد صاحب نظر در این زمینه باشد.
خادمیان یادآور شد: حضور حداکثری اولیا در مدارس و گسترش ابعاد مشارکت اولیا در مدارس زمینه ایجاد مباحث تخصصی در مدرسه را فراهم خواهد کرد.
فعالیت 149 مرکز مشاوره در کشور
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان انجمن اولیا و مربیان کشور در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوال دیگر مهر در رابطه با تعداد مراکز مشاوره خانواده در کشور، اظهار داشت: تعداد مراکز راهنمایی مشاوره خانواده در کشور در حال حاضر 149مرکز می باشد.
خادمیان ابراز امیدواری کرد: با افتتاح یک دفتر مشاوره دیگر در استان گیلان طی هفته جاری تعداد این مراکز به 150مرکز مشاوره خانواده در کشور برسد.
وی با اشاره به وضعیت این مراکز در کشور، خاطرنشان کرد: این مراکز از معتمدترین مراکز مشاوره در کشور محسوب می شود و سعی شده در این مراکز از مشاورین کارآمد و متناسب با فرهنگ، مسائل آموزشی و فرهنگی هر استان و از قشر فرهیخته استفاده شود.
نظر شما