حجت الاسلام علی دارابی مدیر دفتر برنامهریزی و توسعه آموزشهای تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با آموزش مبلغان و مداحان گفت: شیوه نامه هایی به استانها ابلاغ کرده ایم که شیوه اجرایی محسوب می شوند.
وی افزود: این شیوه نامه ها دربرگیرنده قالبهای آموزشی در حوزه اساتید آموزشی، متون آموزشی ، شرکت کنندگان و مخاطبان طرح های آموزشی بوده که در اختیار نمایندگان استانی قرار گرفته است.
علی دارابی همچنین یادآور شد: کارشناسان استانها نیز تقویم آموزشی برای دفتر برنامهریزی و توسعه آموزشهای تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی ارسال کرده و کار آموزشی براساس تقویم آموزشی دنبال می شود.
حجت الاسلام دارابی با اشاره به اینکه این آموزشها از ابتدای امسال آغاز شده است گفت: دوره های آموزشی بلندمدت و کوتاه مدت است. دوره بلند مدت دارای تعریف خاص خود است و اصول آن طبق نظام نامه آموزشی دنبال می شود و یک دوره کوتاه مدت است که در قالب کارگاه آموزشی برگزار می شود.
مدیر دفتر برنامهریزی و توسعه آموزشهای تخصصی معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: هرکدام از این دوره های آموزشی براساس شاخصه های کیفی و کمی که تعریف کرده ایم در استانهای کشور برگزار می شود.
وی اضافه کرد: زمان برگزاری هر دوره آموزشی متفاوت است ؛ گاهی در قالب یک 20 جلسه و یا در قالب برنامه 36 ساعته ارائه می شوند، از سوی دیگر تعریفی که بر اساس سرفصلهای آموزشی ارائه کردیم زمان اجرای آن نیز متناسب با همان سرفصلها تعریف می شود.
حجت الاسلام علی دارابی همچنین اظهار داشت: این شیوه نامه آموزشی که تدوین شده و برای استانها ارسال شده بیشتر ناظر به اهداف کمی و کیفی است که مداحان و مبلغان باید به آن توجه داشته و پس از آن به شاخصه های کمی و کیفی برگزاری آموزشها توجه کنند. ما در این شیوه نامه اجرایی به استانداردسازی آموزشهای تخصصی تأکید کرده ایم.
نظر شما