به گزارش خبرگزاری مهر، تلویزیون آخرین حلقه و ابزار ارتباطی در سلسله ابزارهای ارتباطی در فرهنگ عامه به شمار میرود. تلویزیون با داشتن مخاطب گسترده، میتواند نقشی مهم در انتقال مفاهیم و تصاویر از جمله تصاویر و فیلمهای سیاه به مخاطبین داشته باشد.
کتاب فلسفه تلویزیون سیاه به صورت مجموعه مقالاتی است که توسط صاحبنظران بنام حوزه موضوعی نگارش یافته است. کتاب با مقدمهای تحت عنوان درآمدی بر فلسفه تلویزیون سیاه از استیون ساندرس آغاز میشود .
کتاب به طور کلی به چهار بخش تقسیم شده است. بخش اول کتاب به موضوع واقعگرایی، نسبی گرایی و ابهام اخلاقی میپردازد.
در بخش دوم کتاب موضوع اگزیستانسیالیسم، نیهلیسم و معنای زندگی مورد تحلیل قرار گرفته است. در بخش سوم، موضوعات بررسی صحنه جرم و منطق کشف جرم مورد بررسی و تحلیل صاحبنظران واقع شده است.
در بخش چهارم کتاب موضوعات استقلال عمل، خودخواهی و تفسیر را از نگاه اندیشمندان تحلیل شده است .
"شبکه، فیلم سیاه و واقعگرایی پس از جنگ" اثر بارتون پالمر، "شهر بیحجاب: چرخش نسبی در تلویزیون سیاه" اثر رابرت فیتزگیبون، "بازی و یکپارچگی در اثر فراری" اثر آیون اسکوبل از جمله مقالاتی هستند که در این کتاب به تفصیل مورد بررسی قرار گرفتهاند.
"فیلم سیاه و نیهلیسم" اثر کوین استوهر، "کشف جرم و منطق آدم ربایی" اثر جرالد آبراهام و الیزابت کوک، "سیاه و تفسیر آزاد" اثر جیسون هالت مقالاتی دیگری هستند که در این کتاب بررسی شده اند.
نظر شما