دکتر فرهاد جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: راهکارهایی برای پیشگیری از افزایش تعداد مستنکفین و عدم بازپرداخت از سوی برخی از دانشجویان در نظر گرفته شده است تا علاوه بر جلوگیری از این موضوع توان صندوق رفاه نیز برای ارائه تسهیلات افزایش یابد.
وی اضافه کرد: یکی از راهکارهای افزایش سقف تسهیلات و همچنین درصد پوشش بیشتر دانشجویان کشور پیگیری بازپرداخت وامها و تسهیلات اعطایی به دانشجویان است و در این راستا چند شیوه در برابر این دسته از دانشجویان قرار دارد.
جریمه مالی برای دانشجویان که وامهای خود را پرداخت نمی کنند
جعفری خاطرنشان کرد: یکی از این شیوه ها این است که دانشجویانی که تسهیلات دریافتی خود را پرداخت نمی کنند باید مابقی اقساط خود را به میزان 5/1 برابر باز پرداخت کنند.
وی یادآور شد: از سوی دیگر در صورتی که دانشجویان وام گیرنده بدهی های خود را به صندوق رفاه پرداخت نکنند، نمی توانند گواهی برای ارائه به دستگاههای دولتی دریافت کنند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت ادامه داد: صندوق رفاه به این دسته از دانشجویان گواهی اشتغال کار برای ارائه به دستگاههای دولتی و گواهی برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر، گواهی تسویه حساب نخواهد داد. به عبارت دیگر صندوق رفاه برای افراد دارای بدهی وام و سایر تسهیلات گواهی تسویه حساب صادر نخواهد کرد.
نظر شما