- معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: هدف از برگزاری گفتماندینی، اصلاح افکار وعقاید مخاطبان بهویژه جوانان است. حجتالاسلام حسین روحانینژاد؛ معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان در نشست سراسری دبیران اجرایی طرح گفتماندینی افزود: غلبه احکام عقلی در مباحث توحیدی بیشتر از مباحث نقلی است و هرکجا که مباحث عقلانی مطرح میشود، باید با استفاده از گفتگو و گفتمان، موضوع را مورد نقد و بررسی قرارداد. وی اظهار داشت: مطابق آیات قرآن، باید مردم را توسط حکمت به دین اسلام دعوت کرد و اکثر مفسرین، حکمت را به عقل تفسیر کردهاند و در حقیقت مسیر خداشناسی مسیر عقلانیت است.
- برنامه هفتگی هیئت "بین الحرمین" شاهرود سمنان سخنرانی در مورد فضائل حضرت علی اکبر(ع) است. این هیئت در برگزاری مراسم میلاد حضرت علی اکبر(ع) از سخنرانی حجتالاسلام محمد اسکندرپور و مداحی محمد ابراهیمی بهره میبرد.
- برنامه هفتگی هیئت "شهدای کربلا" منطقه 11 تهران سخنرانی در خصوص عرفای مذهب شیعه است. این هیئت در برگزاری مراسم شبهای دوشنبه از سخنرانی مهدی اکبری و مداحی حسام علیپور بهره میبرد.
- برنامه هفتگی هیئت "بقیة الله (عج)" شاهرود برگزاری زیارت عاشورا، روضه و سینه زنی است. این هیئت در برگزاری این مراسم از سخنرانی حجتالاسلام مهدی سعیدی و مداحی بهنام میرزایی، محمد رضایی و محمدرضا اسلامی بهره میبرد.
- مدیرکل تبلیغات اسلامی یزد گفت :جوانان ما می توانند با به کار بستن آموزههای دینی، اخلاقی و اجتماعی راه حضرت علی اکبر(ع) را طی کنند. حجت الاسلام سید محمد شریف حسینی کوهستانی با تبریک اعیاد شعبانیه به ویژه فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع)به بیان فلسفه نامگذاری این روز خجسته به نام روزجوان پرداخت و افزود: امروز به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی که چهرههای برجسته اسلامی را معرفی کرده است، جوانان کشورمان به هویت واقعی خویش که موجب استقلال و تعالی درابعاد مختلف است، رسیده اند. وی با اشاره به موفقیت جوانان ایران اسلامی در عرصه های مختلف اظهار داشت: جامعه ما جامعه جوانی است و لازم است جوانان، شخصیت و سیره بزرگان دین بهویژه حضرت علی اکبر(ع) را سرمشق و الگوی زندگی خود قرار دهند، ضمن اینکه دراین صورت به کمال و حقیقت واقعی خواهند رسید.
- مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه گفت: باید در طرح غنیسازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان به کیفیت و اثربخشی برنامهها توجه و از کارهای سطحی و زودگذر پرهیز شود. حجتالاسلام اسماعیل قبادی با بیان مطلب فوق در جلسه روسای ادارات تابعه افزود: افزایش کیفی فعالیتها به مخاطبین کمک می کند تا به بهترین نحو از اوقات فراغت خود استفاده کنند و تبلیغ هم برای برنامههای هستههای فرهنگی و بوستانهای معرفت بوده تا رضایتمندی مخاطبین و خانوادههای آنها باعث افزایش کمیت در سنوات آینده بشود. مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه خاطرنشانکرد: استفاده از امکانات و ظرفیتهای سایر ادارات فرهنگی میتواند بر افزایش کیفی فعالیتهای سازمان تاثیر مثبت داشته باشد. وی از روسای ادارات تابعه خواست که بر پایگاههای تابستانی نظارت کافی داشته و گزارشهای مربوطه را بهموقع به استان ارسال کنند.
- مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل گفت: جهانی شدن قرآن ضروری است و در کنار این امر واجب، باید جامعیت قرآن نیز حفظ شود. حجتالاسلام مهدی ستوده افزود: مربیان قرآن باید تلاش کنند تا با طرح گسترش مفاهیم قرآنی، حضور قرآن را در خانهها و میان خانوادهها نهادینه کنند و اگر این امر تحقق یابد، موفقیت نهضت قرآنآموزی در کل استان تضمین میشود. وی تصریح کرد: دارالقرآن الکریم استان از ارائه هر برنامه و طرح در جهت قرآنآموزی استقبال و حمایت میکند.
- کارشناس تشکلهای دینی اداره کل تبلیغات اسلامی زنجان از برگزاری همایش بزرگ زندگی مهدوی در زنجان خبر داد. سیدمسعود قانعی با اعلام این خبر گفت: در آستانه فرارسیدن میلاد آخرین منجی عالم بشریت حضرت امام زمان (عج) همایش بزرگ زندگی مهدوی با حضور عموم مردم در سالن هلال احمر زنجان برگزار می شود. وی افزود: این همایش با همکاری کانون فرهنگی، مذهبی و پژوهشی ره پویان ولایت زنجان در روز چهارشنبه 14 مرداد ماه ساعت 17عصر برگزار خواهد شد. وی در ادامه از عموم مردم استان زنجان خواست تا در این مراسم معنوی شرکت کنند. قانعی خاطرنشان کرد: به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان مراسم مختلفی نیز در ادارات تبلیغات اسلامی استان زنجان در حال برگزاری است.
- معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: مراکز علمی و دینی استان برای جلوگیری از گرایش جوانان به خرافات نقش کلیدی دارند. حجت الاسلام بابا محمد ایزانلو با بیان اینکه خرافه باوری است که با مباحث مورد تایید عقل و منطق مخالفت می کند، اظهار داشت: به طور معمول عوام به خرافه توجه خاصی دارند که از آن به عنوان نحله های انحرافی و خرافه پرستی یاد می شود و در جامعه رواج دارد. وی افزود: آنچه در جامعه شاهد آن هستیم، این است که افرادی به خرافات عقیده دارند که دین گریز باشند و دین را پناه گاه وافعی خود ندانند. وی خاطرنشان کرد: افراد فرصت طلبی که به دین، مذهب و آیین حقیقی اعتقاد ندارند و فقط به فکر منافع دنیوی و مادی خود هستند از عوامل ترویج خرافه پرستی محسوب می شوند. وی خاطرنشان کرد: دین گریزی یکی از عواملی است که افراد را به سوی خرافه پرستی سوق می دهد.
نظر شما