امیر احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: در قالب این طرح، نیروهای دانش آموخته دانشگاهی و نیز فارغ التحصیلان در رشته ها و مقاطع مختلف تحصیلی در بخشهای مختلف با هدف تطبیق دانش و مهارت افراد برای آماده کردن آنان برای ورود به بازار کار در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تفاهمنامههای امضا شده با دستگاه های مختلف بسترهای لازم برای تحقق این موضوع فراهم شده است، گفت: این طرح 11 ماه اجرا می شود و شرکت کنندگان از بیمه عمر و حوادث بهره مند خواهند شد و در پایان دوره گواهینامه می گیرند.
وی اضافه کرد: در مدت اجرای طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی به افراد کارورز بر اساس قانون حقوق پرداخت میشود که این مبلغ برای فارغ التحصیلان در مقطع کاردانی تا 50 درصد از حقوق پایه قانون کار، 70 درصد در مقطع کارشناسی و 90 درصد در مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر است.
احمدی با اشاره به اینکه 50 درصد از حقوق کارورز بر عهده دستگاه مجری است، تاکید کرد: 50 درصد از حقوق در نظر گرفته شده برای کارورزان از طریق اداره کار تامین و به افراد پرداخت میشود.
وی بر ضرورت اطلاع رسانی به افراد در این زمینه تاکید و خاطرنشان کرد: برگزاری چنین دوره هایی علاوه بر داشتن مزایای بسیار برای کارورزان و دستگاههای مجری و اجراکننده سبب افزایش کارایی و بهرهوری در دستگاههای اجراکننده این طرح میشود.
وی خاطرنشان کرد: سازمان کار، صنایع و معادن، امداد، بنیاد شهید، بهزیستی، ارشاد، علوم پزشکی، میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، فنی و حرفهای، تعاون و بازرگانی از جمله دستگاه هایی هستند که برای اجرای این طرح با وزارت کار تفاهمنامه همکاری دارند.
نظر شما