به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید جواد موسوی هوایی معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی عصر دوشنبه 12 مرداد در مراسم اختتامیه جشنواره "در انتظار صبح" که در حوزه هنری برگزار شد، اظهار داشت: مسئله امید به آینده و ظهور منجی آسمانی که نجاتبخش بیبدیل انسان باشد، در تمام مکاتب و ادیان آسمانی آمده است.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: هنرمندان با بهرهگیری از قدرت خلق اثر و روح خاص خود میتوانند معانی متعالی و معنوی را خلق کنند که چنین اثری در روحیه خالق و مخاطب که مردم باشند، تأثیر معنوی و سازنده ای خواهد داشت .
موسوی هوایی در ادامه هدف از برگزاری جشنواره "در انتظار صبح" را همدلی، همفکری و در کنار هم قرار گرفتن سلیقهها عنوان کرد و افزود: در این جشنواره همدلی که شرایط و زمینه های ظهور امام زمان است، ایجاد شد .
وی با تأکید بر اینکه تمام ادیان به ظهور منجی اعتقاد دارند، یادآور شد: مکتب شیعه بنبست ندارد و این امید به آینده باید همواره در دلها زنده بماند. در مکتب شیعه همه جزئیات ظاهری، شخصیتی و حکومتی حضرت مهدی (عج) ترسیم شده و انسان میتواند با راهنمایی خلیفة الله در زمین موانع را جهت دستیابی به کمال، به خوبی پشت سر بگذارد .
اختتامیه دومین جشنواره فرهنگی و هنری "در انتظار صبح" به همت گروه صبح روشن، امور شاهد و ایثارگر و مؤسسه آموزش عالی سوره در رشتههای طراحی پوستر، نقاشی، معرق و نمایشنامهنویسی کوتاه با محوریت امام موعود (عج) و زیرمجموعههای شهادت و انتظار، ادیان و انتظار، کعبه در انتظار، جوان و انتظار، شعری برای انتظار، انتظار در اندیشه من برگزار شد.
بیش از 380 اثر در بخشهای مختلف به دبیرخانه این جشنواره رسید که از این میان 3 اثر در رشته طراحی پوستر از کشور انگلیس و یک اثر در رشته نمایشنامهنویسی از کشور عراق بودند.
در مراسم پایانی جشنواره "در انتظار صبح" 10 اثر به عنوان برگزیده و 24 اثر نیز شایسته تقدیر معرفی شدند .
نظر شما