به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، یوسف شاه حسینی ظهر چهارشنبه و به مناسبت سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی در جمع خبرنگاران به تشریح فعالیتهای آموزشی جهاد دانشگاهی کرمانشاه پرداخت و اظهار داشت: جهاد دانشگاهی توانسته در دو عرصه علم و اخلاق با وفاداری به اصالتها نوآوری های افتخار آمیزی از خود به جا بگذارد و به عنوان مجموعه ای با رویکرد معقول منشا خدمات موثری در جامعه باشد.
وی با اشاره به برنامه های آینده این مرکز گفت: از برنامه های جدی برای توسعه مرکز علمی کاربردی تبدیل شدن این مرکز به موسسه است تا بتوانیم شعباتی در شهرستانها ایجاد کند.
وی فعالیتهای آموزشی جهاد دانشگاهی را در دو بخش کوتاه مدت و بلندمدت عنوان کرد و گفت: جهاد دانشگاهی بنا دارد به سمت دوره های تخصصی برود و نیازهای روز جامعه را سازماندهی مجدد کند.
رئیس مرکز جامع علمی کاربردی در جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه فعالیتهای بخش بلندمدت این مرکز را برگزاری رشته های مقطع دار و علمی کاربردی بیان کرد و گفت: موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی کرمانشاه توانسته در مدت کوتاه فعالیت خود به جایگاه قابل قبولی برسد به طوری که توانسته مدرک مدیریت کیفیت کسب کند.
وی ادامه داد: در این مرکز هم اکنون هزار و 500 دانشجو اشتغال به تحصیل دارند.
شاه حسینی به فعالیتهای مرکز علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: استان کرمانشاه از استانهای پیشتاز در ایجاد مرکز علمی کاربردی است و هم اکنون دو هزار و 200 فارغ التحصیل و هزار و 500 دانشجو در این مرکز اشتغال به تحصیل دارند.
وی با اشاره به نقش جهاد دانشگاهی در تولید علم ادامه داد: جهاد دانشگاهی پل ارتباطی بین جامعه و دانشگاه است و توانسته دانش دانشگاه را در اختیار نیاز جامعه قرار دهد.
رئیس مرکز جامع علمی کاربردی جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: استان کرمانشاه جایگاه خوبی از نظر تعداد دانشجو ندارد و باید این عقب ماندگی جبران شود.
نظر شما