به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، کامران دهقان صبح پنجشنبه در پنجمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان آذربایجان غربی با اشاره به مشکل کیفیت آب شرب روستای بشیرکندی افزود: این امر به عنوان اساسی ترین مشکل این روستا با 273 خانوار و 982 نفر جمعیت موجب به خطر انداختن سلامت روستاییان شده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون آبرسانی به روستاییان ساکن در این روستا با مشکل مواجه است، بیان داشت: با ایجاد تاسیسات جدید، حفاظ مطمئن و بازسازی مخزن ذخیره آب می توان سلامت و کیفیت آب شرب این روستا را اصلاح کرد.
دهقان عدم وجود حریم و حفاظ بهداشتی در آب شرب روستا، تجمع آب راکد در منبع ذخیره آب و امکان نفوذ آن به داخل چاه، عدم کلرزنی به چاه، خراب شدن کف مخزن ذخیره آب روستا، عدم رعایت اصول ایمنی چاه، خراب شدن کف مخزن، عدم رعایت اصول ایمنی چاه و ایستگاه پمپاژ را از عمده دلایل هدر رفت آب و نیز نامطمئن بودن آب از لحاظ سلامت و کیفیت عنوان کرد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه افزود: توجه به تامین بهداشت و سلامت جامعه از وظایف اصلی دولتمردان است که در چند سال اخیر در بسیاری از شاخصهای سلامت در جامعه میان کشورهای منطقه توانسته ایم سرآمد باشیم.
جمشید محمدزاده ارتقای شاخصهای سلامت در بخش آب روستایی را نیز از اولویتهای دیگر دولت عنوان کرد و گفت: با حمایت و توجه ویژه دولت در بخش بهداشت آب شرب جهشهای قابل توجهی ایجاد شده است.
مدیر دفتر کنترل کیفی آب شهری آذربایجان غربی نیز در این نشست گفت: براساس برآورد به عمل آمده، میزان اعتبار لازم برای بازسازی سیستم آبرسانی این روستا 350 میلیون تومان برآورد شده بود که این میزان در سال جاری به 400 میلیون تومان افزایش یافته است.
عبدالله طالبی افزود: مقرر شده یک میلیارد ریال به وسیله فرمانداری شهرستان میاندوآب، یک میلیارد ریال به وسیله شرکت آب و فاضلاب شهری آذربایجان غربی و یک میلیارد به وسیله ساکنان روستا تامین شود که روستاییان در این زمینه با شرکت آب و فاضلاب همکاری لازم به عمل نمی آورند.
در این جلسه اعتبارات مورد نیاز برای جابجایی و احداث مجتمعهای جدید عرضه فرآورده های گوشتی و همچنین در خصوص راهکارهای حل مشکل آب شرب کوی بشیرکندی شهرستان میاندوآب بحث و تبادل نظر شد.
نظر شما