دکتر سید حمید جمال الدینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کمیته حسن اجرای مصوبات آیین نامه تسهیلات دانشجویان استعداد درخشان در ذیل شورا به فعالیت می پردازد و وظیفه نظارت بر اجرای درست این مصوبات در سطح دانشگاه های علوم پزشکی و بررسی موارد خاص به منظور تسریع در پاسخ به مطالبات این دسته از دانشجویان را بر عهده دارد.
وی با اشاره به برگزاری آخرین جلسه شورای عالی استعداد درخشان وزارت بهداشت در دولت نهم، یادآور شد: آیین نامه تسهیلات آموزشی، پژوهشی و رفاهی ویژه استعدادهای درخشان دانشگاههای علوم پزشکی در این دوره مورد بازنگری اصلی قرار گرفت و توجه شخص وزیر بهداشت به حوزه استعداد درخشان زمینه رفع دغدغه این دسته دانشجویان برای ادامه تحصیل فراهم کرد.
جمال الدینی تاکید کرد: ورود بدون آزمون دانشجویان استعداد درخشان در گروه علوم پزشکی یکی از مهمترین مسائل این دسته از دانشجویان بود که با توجه به اینکه در حال حاضر بیش از 160 دانشجو از تسهیلات این آیین نامه برای ورود بدون آزمون استفاده کرده اند، نشان از توجه خاص وزیر بهداشت به این حوزه دارد که یکی از موارد مهم عمل به فرامایشات رهبری در توجه به نخبگان بود.
وی در برآورد عملکرد 4 سال اخیر در حوزه دانشجویان استعداد درخشان گفت: توجه به این موضوع در این دوره به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافت و مهمترین خواسته های حوزه آموزشی و پژوهشی این گروه از دانشجویان مدنظر قرار گرفت که نسبت به سالهای گذشته کاملاً محسوس بود.
جمال الدینی اضافه کرد: آیین نامه های احراز استعدادهای برتر، نحوه پذیرش برگزیدگان المپیادهای علمی، شورای هدایت استعدادهای درخشان و تسهیلات آموزشی پژوهشی و رفاهی از جمله آیین نامه هایی بودند که در این دوره مورد توجه و بازنگری قرار گرفتند.
نماینده نخبگان در شورای عالی استعداد درخشان وزارت بهداشت بازنگری های چندباره در آیین نامه های مربوط به این دانشجویان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بازنگری های انجام شده بر اساس بازخوردهایی که از دانشجویان دریافت می شد، انجام گرفته است. دانشجویان با نظرات اصلاحی خود به بهتر شدن این آیین نامه و گسترش دایره دانشجویان استعداد درخشان کمک کردند.
نظر شما