۱۶ مرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۵۵

بر اساس کتاب آلدوس هاکسلی/

نویسنده ایرانی برای دی‌کاپریو و اسکات فیلمنامه می‌نویسد

نویسنده ایرانی برای دی‌کاپریو و اسکات فیلمنامه می‌نویسد

فرهاد صفی‌نیا فیلمنامه‌ای بر اساس رمان "دنیای قشنگ نو" آلدوس هاکسلی می‌نویسد که قرار است ریدلی اسکات و لئوناردو دی‌کاپریو آن را برای استودیو یونیورسال تهیه و تولید کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، هالیوود ریپورتر از نیویورک اعلام کرد صفی‌نیا که فیلمنامه فیلم سینمایی "آپوکالیپتو" به کارگردانی مل گیبسن را در کارنامه دارد به دعوت مدیران یونیورسال به این پروژه پیوسته و به زودی کار نوشتن فیلمنامه "دنیای قشنگ نو" را آغاز می‌کند. احتمال دارد اسکات روی صندلی کارگردانی پروژه بنشیند و دی‌کاپریو در آن بازی کند.

فیلمساز سرشناس بریتانیایی پیشتر بارها درباره علاقه خود برای ساختن نسخه‌ای سینمایی از رمان مشهور آلدوس هاکسلی نویسنده هم‌وطن خود گفته بود. هاکسلی "دنیای قشنگ نو" را سال 1931 منتشر کرد و شرکت تولید فیلم آپیان وی متعلق به دی‌کاپریو حق تولید فیلمی سینمایی بر اساس آن را در اختیار دارد.

به نظر می‌رسد در شرایط فعلی تمام شرایط برای تولید این پروژه بلندپروازانه آماده است و همه چیز به آماده شدن فیلمنامه صفی‌نیا بستگی دارد. چرا که اسکات پس از پایان فیلم "رابین هود" کار دیگری در دست تولید ندارد و دی‌کاپریو هم این روزها سرگرم بازی در "تکوین" کریستوفر نولان است و بعد از آن در فیلمی دیگر بازی نخواهد داشت.

ماجراهای "دنیای قشنگ نو" در قرن بیست و ششم میلادی می‌گذرد و شخصیت‌های اصلی آن برنارد و لنینا هستند که دی‌کاپریو نقش برنارد را ایفا می‌کند که رفتار غیر مدنی او از سوی رهبران جامعه پذیرفته نمی‌شود. جامعه داستان هاکسلی پنج طبقه اجتماعی دارد و تولد انسان کاملا کنترل‌شده است و عمدتا در آزمایشگاهها اتفاق می‌افتد.

بسیاری از کارشناسان ریدلی اسکات را از معدود فیلمسازانی می‌دانند که می‌تواند داستان‌های آینده‌نگرانه را به فیلم تبدیل کند. او در اوایل دهه 1980 داستانی از فیلیپ ک. دیک را برگزید و آن را به فیلم "بلید رانر" تبدیل کرد که گرچه ابتدا چندان جدی گرفته نشد و نمایش عمومی موفق نداشت، اما اکنون یکی از فیلم‌های کلاسیک تاریخ سینما است.

ریدلی اسکات و لئوناردو دی‌کاپریو پارسال فیلم سینمایی "مجموعه دروغ‌ها" را روی پرده سینماها داشتند که گلشیفته فراهانی و راسل کرو هم دیگر بازیگران اصلی آن بودند. داستان این فیلم 70 میلیون دلاری در منطقه خاورمیانه می‌گذشت و در اکران عمومی نتوانست بیش از 39 میلیون دلار بفروشد.

کد خبر 925180

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha