جعفر مهراد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هدف از تأسیس این اتحادیه ارتقاء آموزش و پژوهش در حوزه مهندسی در 12 دانشگاه در منطقه آسیا و اقیانوسیه است که دانشگاههای عضو به طور کامل پیشگامان رشته های مهندسی هستند.
وی اظهار داشت: انستیتوتکنولوژی باندونگ از کشور اندونزی، دانشگاه چولانگ کورن از کشور تایلند، دانشگاه علوم و تکنولوژی هنگ کنگ، انستیتو تکنولوژی هند (بمبئی هندوستان)، انستیتو علوم و تکنولوژی پیشرفته کره، دانشگاه موناش از کشور استرالیا، دانشگاه فناوری نانیانگ از کشور سنگاپور، دانشگاه ملی تایوان، دانشگاه شینگهوا از کشور چین، دانشگاه اوکلند از کشور استرالیا دانشگاه ملایا از کشور مالزی و دانشگاه فناوری توکیو از کشور ژاپن اعضای این اتحادیه به شمار می روند.
رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری اظهار داشت: اعضای اتحادیه در پی جستجوی راههای توسعه و پیشرفتهای علمی مشترک هستند. یکی از این راهها مبادله مستقیم دانشجویان تحصیلات تکمیلی است که در دور اول مبادله دانشجو با ابتکار دانشگاه فناوری توکیو آغاز شد.
مهراد اضافه کرد: این دانشگاه 13 دانشجوی تحصیلات تکمیلی از سایر دانشگاههای عضو اتحادیه را به مدت سه ماه پذیرفته است.
وی گفت: دانشجویان پروژه های تحقیقاتی خود را تحت راهنمایی اساتید دانشگاه فناوری توکیو شروع می کنند و از شرکتهای ژاپنی فعال در رشته های مطالعاتی مربوط بازدید به عمل می آوردند.
نظر شما