۱۸ مرداد ۱۳۸۸، ۹:۲۱

استفاده از ایده ساعت کار شناور برای کاهش ترافیک تهران ضروری است

استفاده از ایده ساعت کار شناور برای کاهش ترافیک تهران ضروری است

نایب رئیس جامعه اندیشمندان ترافیک گفت: اجرای ایده ساعت شناور برای اداره ها و مدارس، یکی از شیوه هایی است که در بسیای از کلانشهرها اجرا می شود و تا کنون بازدهی مناسبی داشته است.

محمود صفارزاده درگفتگو با خبرنگار مهر، در مورد تغییر ساعت کاری ادارات، مدارس و کارخانجات گفت : این پیشنهاد سال گذشته هم مطرح شد و می تواند به عنوان یکی از طرح هایی باشد که در کاهش ترافیک صبح گاهی و عصرگاهی تهران کمک کند.

این کارشناس امور ترافیک با بیان اینکه می توان شیوه های متفاوتی را برای کاهش سفر در ساعت پیک ترافیک صبحگاهی و عصرگاهی در نظر گرفت گفت: به هر حال نمی توان از این موضوع چشم پوشی کرد که شیوه کنونی و آغاز همزمان تمام سفرهای آموزشی ، کاری و تجاری شیوه منسوخ شده ای است که بخش قابل توجهی از ترافیک های تهران را سبب شده حال آنکه به طرق مختلف می توان آن را رفع کرد.
 
صفارزاده افزود: یکی از موفق ترین تجربه های جهانی انعطاف پذیری ساعت کاری اداره ها و مدارس است به گونه ای که به عنوان نمونه کارمندان موظف باشند در طول روز 8 ساعت کاری داشته باشند و ساعت ورود و خروج آن ها متغیر باشد.

نائب رئیس جامعه اندیشمندان ترافیک گفت: براساس یک برنامه کاری  به ویژه در بانکها می توان به گونه ای مدیریت کرد که ورود کارمندان از ساعت 7 تا 9 صبح متغیر باشد و خروج آن ها هم از ساعت  3 تا 5 بعدازظهر انعطاف داشته باشد.

این کارشناس امورترافیک افزود: در مورد مدارس هم می توان به نحوی مدیریت کرد که ساعت شروع به کار مدارس ابتدایی و راهنمایی متفاوت از ساعت شروع به کار دبیرستانها باشد.

استاد دانشگاه تربیت مدرس تاکید کرد: شیوه های ساعت  کاری انعطاف پذیر در بسیاری از کلانشهرها اجرا می شود و تاثیر بسیاری در کاهش ترافیک دارد.

صفارزاده افزود: ساعت انعطاف پذیر حتی رضایت بیشتر ارباب و رجوع و کارمندان را هم به دنبال دارد چون ساعت سرویس دهی به ویژه در بانکها افزایش می یابد.

کد خبر 926218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha