به گزارش خبرنگار مهر، حمید محمد جعفری بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری با بیان اینکه هزینه تختهای ویژه بیمارستانها هر ساله در حال افزایش است، اظهار داشت: درآمد این تختها هر ساله در حال کاهش است.
قائم مقام وزیر بهداشت و درمان تصریح کرد: میزان هزینه هر تخت ویژه درمانی در سال 86 حدود 30 میلیون تومان و درآمد آن 21 میلیون تومان بود.
وی خاطرنشان کرد: این مبلغ در سال گذشته 45 میلیون تومان هزینه و 25 میلیون تومان درآمد هر تخت بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی مازندران خواستار توجه نمایندگان مجلس در خصوص برطرف کردن این مشکل شد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 70 تخت ویژه به بیمارستانهای استان اضافه شد، یادآور شد: در مازندران برای هر 10 هزار نفر یک تخت ویژه وجود دارد.
به گفته وی، خروج بیماران نیازمند به تخت آی سی یو در استان بسیار محدود است و حدود 90 درصد این بیماران در بیمارستانهای استان بهره مند می شوند.
جعفری اضافه کرد: توریستی بودن مازندران و وجود جمعیت شناور بسیار زیاد در استان مشکلاتی را در خصوص تختهای ویژه در هنگام وقوع تصادفات به وجود می آورد ولی در حالت عادی مشکل خاصی وجود ندارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به هزینه 800 میلیون تومان در بخش زباله های عفونی در سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: همه بیمارستان های استان دارای دستگاه زباله سوز و یا دستگاه ضد عفونی کننده هستند.
قائم مقام وزیر بهداشت و درمان عمده معضل زباله های عفونی را مختص مطبها و بیمارستان های و درمانگاههای خصوصی اعلام کرد و گفت: دانشگاه به علت خصوصی یودن این مراکز دخالت مستقفیم نمی تواند داشته باشد و برطرف کردن این مشکل نیازمند همکاری جدی شهرداریها است.
در پایان این نشست از خبرنگاران فعال حوزه بهداشت و درمان تجلیل شد.
نظر شما