به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، یعقوب وحیدکیا ظهر پنجشنبه در روز دوم سمینار علمی – کابردی سیستم های حمل و نقل هوشمند در مراسم ارائه تجربیات کلانشهرهای فعال در حوزه ITS افزود: مطالعات سیستمهای هوشمند از سالها پیش بر اساس طرح جامع حمل و نقل و ترافیک آغاز شده که در پی این مطالعات مرکز کنترل ترافیک و شبکه ارتباطی در سطح شهر ایجاد شد.
وی با اشاره به اجرای طرح نظارت تصویری در 40 تقاطع در تبریز گفت: تا پایان سال جاری 64 تقاطع و در سال آینده 120 تقاطع به سیستم نظارت تصویری مجهز می شود.
معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تبریز به اجرای طرح کارت بلیت الکترونیکی از دو سال گذشته در تبریز اشاره کرد و افزود: در کنار پرداخت الکترونیکی به اتوبوس، سیستم مکان یابی الکترونیک به صورت آزمایشی به روی 10 اتوبوس شرکت واحد نصب شده که با برقراری ارتباط میان مرکز کنترل و راننده، بنابر نیاز متقاضیان به ارایه خدمت می پردازد.
وحیدکیا از دیگر کارکردهای سیستم مکان یاب اتوماتیک برای اتوبوس های شرکت واحد را جمع آوری اطلاعات دقیق و بروز در مورد جابجایی مسافر و مسایل فنی خودروها است که موجب مدیریت و تصمیم گیری بهتر در خصوص حمل و نقل عمومی می شود.
وی ادامه داد: در حوزه تاکسیرانی قرارداد نهایی برای اجرای طرح مکان یابی اتوماتیک تاکسی (GPS) منعقد شده است و در پی تامین مالی برای اجرا هستیم.
معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تبریز اجرای سامانه برای پرداخت کرایه تاکسی به صورت الکترونیکی از فعالیتهای پیش روی شهرداری تبریز عنوان کرد و گفت: بر اساس این سامانه علاوه بر تسهیل حمل و نقل، ارتباط مالی میان مشتری و راننده نیز حذب می شود.
وحیدکیا با بیان اینکه شهر تبریز پس از تهران خط BRT را به طول 18 کیلومتر راه اندازی کرده است، گفت: شهرداری تبریز برای کنترل عبور و مرور خودروها در مناطق دارای محدودیت تردد نیز از سیستمهای هوشمند استفاده خواهد کرد.
نظر شما