دکتر علیرضا علی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب افزود: از این پس فعالیتهایی که مرتبط با شکوفایی استعدادهای برتر دانش آموزان است در معاونت پرورشی و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش متمرکز می شود که پژوهشسراهای دانش آموزی نیز جزو آن هستند.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: انتقال پژوهشسراهای دانش آموزی مانع حضور فرهنگیان شاغل در این پژوهشسراها نخواهد شد و آنها می توانند به فعالیت خود ادامه دهند.
کمبود مربی پرورشی را سایر معلمان برطرف کنند
وزیر آموزش و پرورش درباره عدم فعالیت معاونت پرورشی و تربیت بدنی به علت کمبود مربی پرورشی نیز گفت: وقتی که کار تربیت را وظیفه همه معلمان خود دانستیم نارساییها در این معاونت بر طرف می شود.
علی احمدی ادامه داد: برای اینکه فعالیتهای پرورشی ما اثر بخش تر باشد تمام مولفه های آموزش و پرورش باید با نگاه فرهنگی و تربیتی باز طراحی شود و حتی فعالیت تربیت معلم و تدوین کتابهای درسی نیز باید بر همین اساس باشد.
عالی ترین مقام اجرایی آموزش و پرورش خواهان تغییر شیوه ارزشیابی تحصیلی دانش آموزان شد و اظهار کرد: ما تنها نباید دانش آموزان را براساس عناوین علمی و آموزشی مورد ارزیابی قرار دهیم. چرا که این روش با نواقصی روبرو است بلکه باید تمام صفات و ویژگی های رفتاری یک دانش آموز نیز در زمان تحصیل از سوی معلمان رصد شود و مورد ارزیابی قرار گیرد.
علی احمدی در پاسخ به این سئوال که چگونه می توان به این ایده آل ها رسید در حالی که چهار سال است که این موضوعات دائم تکرار می شود ولی در عمل اتفاقی نمی افتد، گفت: ابتدا باید فرهنگ سازی کنیم تا نگاهها عوض شود. آموزش و پرورش فقط آموزش و پرورش نیست. آموزش و پرورش مفاهیم والای مقدس دیگری را هم در بردارد.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: ما باید به دنبال ایجاد بصیرت، تذهیب، آموختن آداب زندگی، تربیت بدنی، بهداشت، کارآفرینی و... در نظام تعلیم و تربیت کشورمان چه در آموزش و پرورش و چه در آموزش عالی باشیم چرا هیچگاه با یک گل بهار نمی آید و مطمئنم که این امر این شدنی است اما بتدریج و قدم به قدم.
نظر شما