نماینده مردم لنگرود در مجلس هشتم در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه افزایش درآمد یکی از مولفه های کاهش تغییر کاربری اراضی است، افزود: توسعه زراعت چوب، توسعه شیلات و واگذاری منابع طبیعی به بخش خصوصی از راهکارهای افزایش درآمد کشاورزان در استان است.
لاهوتی با بیان اینکه صنوبردراین منطقه خوب جواب می دهد، اظهارداشت: با توجه به افزایش شدید قیمت جهانی چوب و فرآوده های چوبی در جهان، زراعت چوب درآمد کشاورزان را دوچندان خواهد کرد.
وی همچنین بر ضرورت کشت دوم در گیلان تاکید کرد و ادامه داد: این کشت با هدف تولید ثروت و اقتصادی کردن کشاورزی در استان گیلان اجرا می شود.
نماینده لنگرود در ادامه به شیوه های نوین کاشت، داشت و برداشت برنج در سواحل شمال ایران اشاره کرد و افزود: آبیاری تناوبی یکی از این روشها است که به رغم صرفه جویی در آب موجب افزایش محصول می شود.
وی توسعه صنایع تبدیلی، تجهیز و نوسازی اراضی و زهکشی آب در گیلان را امری ضروری دانست و افزود: زهکشی آب در این استان به دلیل بارندگی زیاد بسیار موثراست چرا که ماندابها مانع از توسعه کشت می شود.
لاهوتی اعلام کرد: در استانهای شمالی به ویژه استان گیلان زهکشی جزو اولویتهاست و صنایع تبدیلی به موازات رشد تولیدات کشاورزی در منطقه توسعه پیدا کند.
نماینده لنگرود در ادامه ایجاد و توسعه صنایع لبنی، بسته بندی مرغ، ماهی، میوه جات، تولید آب میوه، کارخانجات روغن کشی و تولید کاغذ را در استان مهم دانست.
نظر شما