۲۵ مرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۲۰

اسلامی:

جشنواره تئاتر دانشگاهی با رویکرد آموزشی و پژوهشی برگزار می‌شود

جشنواره تئاتر دانشگاهی با رویکرد آموزشی و پژوهشی برگزار می‌شود

مدیر کل فرهنگی وزارت علوم در نشست خبری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی سطح کیفی این دوره را بالاتر ار دوره‌های گذشته و رویکرد آن را آموزشی و پژوهشی ذکر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن اسلامی در ابتدای نشست خبری امروز گفت: سال 84 که من به وزارت علوم آمدم جشنواره تئاتر دانشگاهی را از نقاط فرهنگی تأثیرگذار شناسایی کرده و برنامه‌هایی را برگزاری بهتر آن در نظر گرفتیم که سرانجام این برنامه‌ها بالندگی تئاتر دانشگاهی است. تئاتر دانشگاهی در این چهار سال بالنده‌تر از بخش‌های دیگر تئاتر فعال بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره ما دو رویکرد جدی آموزشی و پژوهشی را مورد توجه قرار دادیم. در جشنواره‌های تئاتری رقابت جوهر و سرمایه اصلی است، ولی در این دوره ما نگاه آموزشی پژوهشی را بیش از گذشته مد نظر قرار دادیم. در این چهار سال برای اولین بار از مستندسازی در برپایی جشنواره‌ها استفاده و تمام فعالیت‌ها و تجربیات هر دوره را ضبط کردیم.

مدیر کل فرهنگی وزارت علوم با اشاره به برگزاری متفاوت دوره سیزدهم جشنواره با دوره‌های پیشین جشنواره گفت: در حوزه تئاتر زحمت‌هایی که کشیده می‌شود دیده نمی‌شود، ولی در حوزه تئاتر دانشگاهی زحمات دبیران دوره‌های گذشته با برگزاری هر چه بهتر دوره سیزدهم دیده خواهد شد.

در ادامه نشست امیرحسین حریری دبیر جشنواره سیزدهم تئاتر دانشگاهی با اشاره به برگزاری 12 دوره گذشته با فراز و نشیب فراوان گفت: در چند سال اخیر شاهد رشد کمی و کیفی جشنواره بودیم و زمان آن رسیده بود که با یک بازخوانی از 12 دوره جشنواره، دوره سیزدهم را هدفمند‌تر، ساختارمندتر و گسترده‌تر و با توجه به ظرفیت‌های بالای تئاتر دانشگاهی برگزار کنیم.

وی تأکید کرد: متأسفانه نگاهی مضر در خصوص تئاتر دانشگاهی وجود دارد که آن را با پسوند دانشجویی از تئاتر حرفه‌ای جدا می‌کنند. هدف بنده این است که این نگاه را تغییر دهیم زیرا اگر بپذیریم که بنده اصلی تئاتر کشور را دانشجو تشکیل می‌دهد به اهمیت تئاتر دانشگاهی پی می‌بریم.

دبیر جشنواره سیزدهم تئاتر دانشگاهی درباره بخش‌های مختلف آن گفت: فراخوان این دوره در 15 بخش تدوین شده و توجه به اساتید و ادبیات کلاسیک جهان و ظرفیت‌های موجود در تئاتر دانشگاهی در تدوین فراخوان مورد استفاده قرار گرفته است. ما سعی داریم با یک بسترسازی مناسب پل ارتباطی میان تئاتر دانشگاهی و تئاتر حرفه‌ای را زودتر و بهتر شکل دهیم.

حریری افزود: در این دوره آثار نمایشی عبدالحی شماسی توسط دانشجویان خوانش می‌شود و کارگاه نمایشنامه‌نویسی با حضور این نمایشنامه‌نویس باسابقه در طول جشنواره برگزار خواهد شد. هدف از گستردگی این دوره جشنواره تئاتر دانشگاهی قرار دادن تئاتر در سبد فرهنگی دانشگاههاست و تلاش کردیم کیفیت را فدای کمیت نکنیم.

کد خبر 930518

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha