فرامرز نقیبی در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری افزود: این شرکت به رغم قولهای مکرر نتوانسته با برنامه منظم و عمل به تعهدات خود در ایفای وظایف اقدام کند تا سیمای شهرهای استان به خصوص ساری زشت و زننده نشود.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از خیابانهای مرکز استان حدود 9 ماه تا یکسال از مدت کنده کاری و حفاری آن گذشته و سبب بروز خطرات و حوادثی برای شهروندان شده ولی آب و فاضلاب مازندران همچنان نیز به ترمیم خیابانهای سطح شهر سرپیچی می کند.
رئیس شورای شهر ساری با اشاره به اینکه میانگین استاندارد روکش آسفالت کنده کاری های سطح شهرها 45 روز تا دو ماه است، تصریح کرد: مردم متولی اصلی زیباسازی و نگهداری شهرها را شهرداران می دانند و انتظار مسلم آنان به حق و اصولی است.
نقیبی با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب مازندران هیچ توجهی به توصیه ها و تذکرات مسئولان شهری مرکز استان برای رفع و تسریع در ترمیم کنده کاری های سطح شهر ندارد، یادآور شد: در شهر بزرگ ساری به عنوان مرکز مازندران جایی را نمی توان سراغ داشت که توسط شرکتهای حفاری آب و فاضلاب کنده کاری شده و به دنبال آن ترمیم شده باشد.
وی با اعلام اینکه با تمامی راهکارهای قانونی نتوانستیم جلوی رفتارهای بی برنامه آب و فاضلاب استان را بگیریم، اظهار داشت: البته شرکتهای گاز، مخابرات و برق نیز در کنده کاری های بی مورد شهر نیز دخیل هستند اما شدت بی برنامگی این نهادها به مراتب کمتر از شرکت آب و فاضلاب مازندران نمود عینی دارد.
رئیس شورای اسلامی شهر ساری با انتقاد از اینکه ادامه روند بی برنامگی شرکت آب و فاضلاب مازندران در ایجاد چاله ها و کنده کاری شهرداری و شورای شهر مرکز استان را به چالش کشانده است، پیش بینی کرد: با نزدیکی موسم شروع سال تحصیلی چاله ها و کنده کاری ها سبب ایجاد خطراتی برای آینده سازان جامعه فراهم آورند.
وی با اشاره به اینکه امسال دو میلیارد و 100 میلیون تومان برای اجرای طرح نهضت آسفالت در شهر ساری در نظر گرفته شده است، افزود: بی برنامگی و تکرار کنده کاری های شرکت آب و فاضلاب مازندران شهرداری را از انجام طرح بزرگ نهضت آسفالت محروم کرده است.
نقیبی در پایان از مسئولان استان خواست تا نسبت به ایجاد برنامه ای جامع برای اجرای طرح های عمرانی و زیربنایی شهرها تدوین کنند.
ساری مرکز مازندران حدود 400 هزار جمعیت دارد.
نظر شما