به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام محسن قرائتی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای ادارای استان زنجان با بیان اینکه چرا 250 اداره و دستگاه در زنجان باید نمازخانه داشته باشند اما برخی از مدارس راهنمایی و دبیرستانها از داشتن نمازخانه محروم بمانند، افزود: در تبلیغ نماز برای نسل جدید و جوان انقلاب باید جدی تر عمل کرد، چرا که نسل جدید در گرایش به نماز آسیب پذیر است.
حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه جامعه امروز نیازمند انجام کارهای خالصانه است، افزود: برای جامعه ایرانی صحبت کردن از نماز، زکات و روزه بعد از گذشت 30 سال از پیروزی انقلاب اسلامی جای بحث دارد زیرا به جای گسترش دین در جامعه، روز به روز به تعداد مجله ها و سایت ها و تحلیل های سیاسی در کشور افزوده می شود.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور افزود: مسئله نماز را باید جدی گرفت و استانداران در لحاظ کردن امتیازات مدیران باید این امر را که یک مدیر در طول یک سال چه میزان از زمان خود را صرف احیای نماز در اداره و یا سازمان متبوعش می کند، لحاظ نمایند.
حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه اگر در شهری 100 هیئت عزاداری وجود داشته باشد، باید 100 جلسه تفسیر قرآن نیز برپا شود، خاطرنشان کرد: قرآن برای تدبر است و متأسفانه موسساتی که برای فرهنگ سازی و انجام کارهای تبلیغی در زمینه قرآن نیز فعال هستند، دچار انحراف شده و به جای تفسیر و آموزش قرآن، به امور دیگر می پردازند.
وی از گردانندگان مساجد که اکثرا افراد مسن را برای تولیت مساجد انتخاب می کنند، انتقاد کرد و افزود: امروزه باید از نیروهای جوان و خوش فکر جهت تولیت مساجد استفاده کرد تا بدین وسیله جوانان جذب مساجد شوند. باید برای کلیه خادمین یک دوره آموزشی قرآن و نماز برگزار کرد تا در نبود امام جماعت مسجد، خادمین بتوانند نمازهای جماعت را برپا کنند.
منبرها، رساله ها و حوزه های علمیه باید تغییر رویه دهند
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه برای ترویج قرآن و نماز مشکل پژوهشی نداریم، افزود: پژوهش هایی که صورت می گیرد، باید نتیجه داشته باشد و بتوان به وسیله نتایج آنها مشکلی را حل نمود، لذا باید منبرها، رساله ها و حوزه های علمیه تغییر رویه دهند.
در ادامه این جلسه استاندار زنجان نیز با اشاره به اینکه استان زنجان یکی از استان های پیشرو در پرداخت زکات است، خاطرنشان کرد: این استان ساخت 134 باب نمازخانه را در دستور کار خود دارد.
رئوفی نژاد با بیان اینکه 60 باب نمازخانه تا پایان امسال ساخته خواهد شد، افزود: با اجرای طرح ساخت نمازخانه در حین احداث مدارس دیگر با مشکل کمبود نمازخانه در سطح مدارس مواجه نخواهیم بود.
وی همچنین ایجاد بنیاد مهدویت را گام مهمی در راستای مهدویت و آشنایی نسل جوان با آن حضرت و نشانه های ظهور دانست و گفت: مقدمات این کار در استان به اتمام رسیده است و کارشناسانی از قم پشتیبانی تخصصی و مردم استان پشتیبانی عمومی آن را برعهده خواهند داشت.
استاندار زنجان در این جلسه با اشاره به بنیاد مهدویت گفت: در بسیاری از مراکز استان ها بنیاد مهدویت تشکیل شد که در راس این بنیاد استاندار و امام جمعه قرار دارند .
رئوفی نژاد افزود: تشکل های مردمی و دولتی و فرهنگی کارهایی بود که در راستای بحث مهدویت با سلایق مختلف انجام شد و با تاسیس این بنیاد همه برنامه ریزی ها و اقدامات در راستای مدیریت شده و هدفمند در غالب این بنیاد شکل گرفت و این موسسه فعال و ثبت شد.
استاندار زنجان در ادامه صحبت های خود از اختصاص زمینی برای تاسیس این بنیاد در استان خبر داد و گفت: زمینی در محل مناسب در اختیار این بنیاد قرار می دهیم تا در اولین فرصت و در زمان بسیار کوتاه ساختمان این بنیاد را تاسیس کنیم.
همچنین در ادامه دبیر بنیاد مهدویت در استان نیز در سخنانی با ارائه گزارشی از رویکرد پیش روی این بنیاد گفت: این نهاد یک نهاد فرهنگی و غیر انتفاعی است که در بیشتر استانها تشکیل شده است.
حجت الاسلام سید اصغر موسوی ادامه داد: شناسایی فرهنگ مهدویت، معرفی فرهنگ انتظار، پاسخگویی به شبهات، توسعه فرهنگ انتظار در خانواده، رفع خرافات و آسیب ها در جوانان و تشکیل کانون مهدیوت در دستگاه ها از برنامه های این بنیاد در استان می باشد.
در پایان این مراسم از اداراتی که در اجرای نماز جماعت موفق بودند تقدیر و تشکر شد.
نظر شما