به گزارش خبرنگار مهر در نیشابور، عباسعلی طوسیان در مراسم افتتاح تالار بورس نیشابور افزود: بستن تالار منطقهای بورس استان با هدف خارج شدن تمرکز از روی تالار مرکزی و پخش و گشایش تالارهای اختصاصی در سطح مشهد و سایر نقاط استان است.
مدیر بورس خراسان رضوی با بیان اینکه با راهاندازی تالار نیشابور شهروندان می توانند همانند کسانی که در تالار بورس اوراق تهران حضور دارند وارد معامله شوند، گفت: هر شهرستانی در صورت تقاضا و واجد شرایط بودن می تواند صاحب تالار بورس شود.
وی خاطرنشان کرد: با افتتاح این تالار نیشابور نیز همچون تهران و مشهد از امکان معامله سهام به طور آن لاین برخوردار شده است.
طوسیان خاطرنشان کرد: وجوه داخل بورس، وجوه پاک و تمیزی است که در صنایع و شرکتهای تولیدی و توزیعی به کار گرفته می شود و باعث افزایش تولید شده که منافع همه منطقه را در پی دارد و بنابراین به لحاظ عبادی سرمایهگذاری در این کار ثواب دارد.
وی با بیان اینکه یکی از بهترین راههای نگهداری پول بورس است، افزود: هرچند اکثر شرکتها از طریق بانکها تأمین مالی می شوند ولی شرکتهای داخل بورس راحت تر و ارزانتر از بانکها منابع خود را جذب می کنند.
مدیر بورس خراسان رضوی با اشاره به اینکه با گسترش واگذاری شرکتهای مشمول اصل 44 قانون اساسی در چند سال اخیر، بورس در مجموع بازده خوبی داشته است، اظهار امیدواری کرد که با واگذاری شرکتهای بیمه، بازار بورس شکوفا شود.
طوسیان بیان کرد: سال گذشته فشار بحران جهانی بر بورس ایران تأثیر منفی گذاشت، به طوری که شرکتهای فولاد و سیمان که صادر کنندگان بزرگی بودند در حال حاضر با کاهش تقاضا و سود آوری مواجه شده اند.
27 استان کشور دارای تالار بورس هستند
مدیر عامل شرکت کارگزاری عمران فارس نیز افزود: تالار بورس در 27 استان از 30 استان کشور مستقر است.
هادی بیدختی گفت: در حال حاضر سرمایهگذاری در کالا از بین رفته و به سمت بازارهای مالی رفته است که سر منشأ آن واقعی است.
این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه با سرمایهگذاری در بورس کار ایجاد شده و باعث تورم نمی شود، خاطرنشان کرد: سود و زیان در بورس ناشی از عملکرد شرکتها و تغییرات قیمت سهام است.
مشاور سابق بورس اوراق بهادار کشور با تشریح ساختار بازار اوراق بهادار گفت: بالاترین رکن، شورای عالی بورس است که با ترکیبی از هشت وزیر سیاستگذاری بازار را برعهده دارند.
بیدختی افزود: سازمان بورس اوراق بهادار رکن بعدی است که وظیفه نظارت بر بازار بورس و پیگیری اجرای سیاستهای شورای عالی بورس است.
وی افزود: رکن سوم شرکتهای کارگزاری است که وظیفه انجام معامله از طرف مشتری سرمایهگذار، تحلیل اطلاعات و ارائه مشاوره به سرمایهگذاران و... را به عهده دارند.
نظر شما