قاسم نظامی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک همچنین میزان اراضی موات استان را 160 هزار عنوان کرد و افزود: سطوح منابع ملی استان مرکزی نیز دو میلیون و 100 هزار هکتار است که در این میان 815 هزار هکتار مستثنیات افراد گوناگون است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی می توان خسران به عرصه های منابع طبیعی را به حداقل رساند، اظهار داشت: فرهنگ سازی منابع طبیعی و اطلاع رسانی دقیق بدون پرده پوشی به عموم مردم به ویژه روستائیان 11 شهرستان استان، در سرلوحه اقدامات جاری این اداره قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه عدم آگاهی از قوانین و مقررات به خصوص در منابع طبیعی سبب وارد شدن خسارات زیادی می شود، گفت: ترمیم خرابی و خسران در عرصه های منابع طبیعی بسیار مشکل است.
نظامی اضافه کرد: در راستای فرهنگ سازی جامع به روستائیان استان مرکزی، برنامه های مدرسه تلویزیونی هر هفته به مدت 15 دقیقه از شبکه اراک پخش می شود.
وی تصریح کرد: از این طریق به روستاییان آموزش داده می شود با سطوح منابع طبیعی باید تعامل سازگار داشته باشند تا بهتر بتوانند از کار و تلاش روزانه خود برداشت کنند.
معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی با اشاره به جلوگیری از آسیب و خسران به اراضی منابع طبیعی، ادامه داد: در این راستا منابع طبیعی استان مرکزی در حفاظت و حمایت از اراضی خدادادی منابع طبیعی برنامه های مختلفی دارد که در زمان های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت اجرایی می شود.
وی کار در عرصه های منابع طبیعی را با توجه به اینکه جامعه بهره برداران از منابع طبیعی در استان مرکزی بیش از دو سوم کهولت سنی دارند و بی سواد هستند دشوار خواند و گفت: بنابراین روند امور به لحاظ مدیریتی، فرهنگی و اجتماعی پیچیده می باشد.
نظر شما