به گزارش خبرنگار مهر در قزوین محمدصادق پورمهدی در نخستین همایش تکنولوژی های نوین ساختمانی که عصر شنبه در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار داشت: کشور ما از کشورهایی است که به لحاظ جغرافیایی بر روی کمربندی زلزله واقع شده است در نتیجه انتظار داریم در صورت استفاده از تکنولوژی جدید این فنآوری جدید مقاومت لازم را داشته باشد تا با مقاوم سازی ساخت و سازها خسارتهای حوادث غیرمترقبه را کمتر کند.
معاون استاندار تصریح کرد: استفاده از تکنولوژیهای نوین ساختمانی از سوی تولیدکنندگان این فناوری باید به گونه ای تبلیغ و اطلاع رسانی شود که صنعت ساختمان سازی در کشور بیش از گذشته توسعه یابد.
وی افزود: نکته مهم و کلیدی در استفاده از تکنولوژی جدید و مدرن این است که نباید ورود تکنولوژی جدید ساخت در صنعت ساختمان موجب تغییر اساسی در بافت بومی شهرهای ما شود.
به گفته پورمهدی براساس برآوردهای کارشناسی در کشور سالانه به یک میلیون و 500 هزار واحد مسکونی جدید نیازمندیم که احداث این حجم واحد مسکونی با استفاده از شیوه سنتی میسر نیست.
وی اظهار داشت: به طور حتم نمی توانیم با استفاده از روشهای سنتی به تولید انبوه مسکن مبادرت کنیم هر چند انتظار این است که تکنولوژی جدید بتواند نیازهای ما را برآورده کند.
معاون عمرانی استانداری قزوین یادآور شد: فناوری های نوین باعث تخریب کمتر محیط زیست شده و این در حالی است که مصالح ساختمانی سنتی همچون آجر از محیط زیست استفاده زیادی می کند.
وی تصریح کرد: برای گسترش استفاده از این تجهیزات نوین باید نظارت کافی از طرف سازمان تحقیقات مسکن و وزارت مسکن و شهرسازی در ساخت و سازها صورت گیرد.
پورمهدی یادآور شد: صرفه جویی قابل توجه در انرژی و هزینه ساخت، سرعت در ساخت و ساز و افزایش طول عمر بنا و تعامل بیشتر با محیط زیست از مزایای بسیار مهم استفاده و بکارگیری فناوری و مصالح نوین ساختمانی است.
نظر شما