به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، احمد پیری ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه میراث فرهنگی و گردشگری استان زنجان افزود: با اختصاص این میزان اعتبار بزودی طرح اولیه آن جهت اجرای برآورد صحیح آن عملی خواهد شد.
وی ادامه داد: ساخت و نصب تابلوهای راهنمای گردشگری با اعتباری بالغ بر 180 میلیون تومان توسط سازمان میراث فرهنگی اشاره کرد که امید است با همکاری دستگاه های اجرایی استان اعم از شهرداری، راه و ترابری و سازمان حمل و نقل پایانه ها در سطح جاده های مواصلاتی و سطح شهر زنجان نصب شود.
پیری تاکید کرد: سازمان میراث فرهنگی استان در خصوص مرمت بازار زنجان (راسته میوه فروشان بازار) باید طرح مرمت راسته را در کمیته فنی استان به تصویب رسانیده و پس از آن در خصوص صدور پروانه ساخت و ساز اقدام کند.
سقندلی مدیر کل راه و ترابری استان با توجه به اعتبار 90 میلیون تومانی اظهار داشت: برآورد اولیه طرح آسفالت ریزی از روستای ویر به معبد تاریخی داش کسن لزوم تامین اعتباری حدود 800 میلیون تومان است که باید از اعتبارات عمرانی استان هزینه شود.
عبدالحسین علی اکبری مدیر کل سازمان حمل و نقل و پایانه های استان نیز در این جلسه خبر از ساخت 30 مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در سال جاری خبر داد.
علی اکبری تعداد مراکز فعال در این بخش را تا سال گذشته 9 مجتمع در سطح جاده های مواصلاتی به استان عنوان کرد.
معبد باستانی "داش کسن" یا آنچنان که جهانگردان آن رامی شناسند، معبد اژدها؛ در حاشیه روستای "ویر" در حدود 15 کیلومتری شهر تاریخی سلطانیه در ابهر واقع شده که به نقش دو اژدهای برجسته و چند محراب اسلامی در دو سمت خود و به قرینه یکدیگر مزین است.
یکی از دلایل معروف بودن این معبد به دلیل وجود نقشهای اژدهای آن است که نمونه های مشابه آن را آنوبانینی در جای دیگری از ایران مشاهده نکرده است، طبق نظر برخی باستان شناسان، قدمت این معبد به قبل از اسلام باز می گردد که در زمان ایلخانان نقوشی از جمله اژدها بر آن افزوده شده است.
نظر شما