علی اکبر پاسندی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: رودخانه های قره سو و گرگان رود، شیلاتی ترین رودخانه های استان بوده که از نظر اکولوژیکی، کشاورزی و صنعتی وضعیت اسفباری دارند.
وی اظهار داشت: احداث سد بر روی رودخانه گرگان رود نیز موجب شده تا این رودخانه شیلاتی از وضعیت نامطلوبی برخوردار شود.
وی خاطرنشان کرد: هر سال از نظر تامین آب برای فعالیت آبزی پروری دارای مشکلات عدیده ای هستیم و باید برای رفع این مشکل مدیریت کلان آب صورت گیرد.
به گفته پاسندی، برای حمایت از فعالیتهای آبزی پروری نیاز به حمایت قضایی و قوانین جامع داریم تا بتوانیم به نحو مطلوب از فعالان این بخش حمایت کنیم.
مدیرکل شیلات گلستان بیان داشت: با توجه به افزایش فعالیت آبزی پروری، ساماندهی بازار ماهی، بازسازی ذخایر ماهیان، حفاظت از سرمایه های ملی و گرانبهای کشور و دریای خطر و توجه به زیرساختهای آبزی پروری امری الزامی است.
وی عنوان کرد: توجه به تنوع گیاهی آبزیان از جمله میگو، کاهش هزینه های تولید آبزیان و ارائه خدمات و تسهیلات بانکی به متقاضیان از دیگر مواردی است که باید به آن توجه شود.
وی به مصوبات سفر هیئت دولت به استان در زمینه شیلات اشاره کرد و افزود: بحث مطالعات ارزیابی زیست محیطی ماهیان خاویاری دریای خزر در سفر اول در استان انجام شد.
پاسندی اظهار داشت: در سفر دوم هیئت دولت نیز ایجاد بزرگترین مرکز پرورش ماهیان خاویاری در استان به همراه سه مصوبه دیگر از جمله اقدامات دولت در این بخش است.
وی خاطرنشان کرد: طرح تکثیر و حفاظت ماهیان خاویاری و تجهیز ایستگاه تحقیقات ماهیان خاویاری شیلات استان از دیگر برنامه های این بخش است.
نظر شما