به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حمید محمد جعفری، قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم در سخنانی اظهار داشت: پیشرفت فیزیکی این پروژه تا یکسال گذشته 40 درصد بوده که با تامین اعتبار ویژه از سوی وزیر بهداشت دولت نهم پیشرفت فیزیکی این بیمارستان ظرف یکسال گذشته به 100 درصد افزایش و به مرحله بهره برداری رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: افتتاح پروژه بیمارستان جایگزین سوختگی و ترمیمی شمال کشور که استانهای شمالی کشور، خراسان شمالی و سمنان را تحت پوشش خود قرار می دهد با آخرین تجهیزات پیشرفته روز دنیا طراحی و ساخته شده و از هفته گذشته اقدام به پذیرش بیمار کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با اشاره به اختصاص 10 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این پروژه ملی تصریح کرد: تکمیل بیمارستان سوانح سوختگی و ترمیمی شهید زارع ساری مصوبه سفر دوم دولت به مازندران است.
وی عملیات اجرایی بیمارستان دندانپزشکی و مرکز تشخیص بیماری های تالاسمی استان را از مصوبات سفر دوم دولت به مازندران عنوان کرد و افزود: خدمات پاد و معلولیت های احتمالی سوختگی در این بیمارستان برای بیماران انجام می شود.
محمد جعفری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به آغاز عملیات اجرایی مرکز تشخیص بیماری های قبل از تولد استان در ساری افزود: هم اکنون 10 درصد جمعیت مازندران به بیماران تالاسمی مبتلا می شوند.
وی با بیان اینکه مازندران کانون تالاسمی دنیا است، اظهار داشت: سالیانه 300 ازدواج بین زوجین تالاسمی در مازندران صورت می گیرد.
به گفته محمد جعفری، با روش های تشخیص درمان بارداری می توان پس از شناسایی بیمار مادر باردار ماژور می توان نسبت به سقط جنین فرزند اقدام کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: چرخه خدمات رسانی به بیماران تالاسمی استان با ایجاد مرکز تشخیص قبل از تولد بیماران تالاسمی تکمیل می شود.
محمد جعفری گفت: بازه زمانی اکثر پروژه های حوزه بهداشت و درمان استان برای بهره برداری یک تا سه سال است.
نظر شما