قاسم رمضانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از هزار و 70 کیلومتر راه روستایی در این شهرستان، تاکنون فقط حدود 500 کیلومتر آسفالت شده و بقیه راه های روستایی این شهرستان شوسه است.
وی با بیان اینکه هم اکنون بیشتر روستاهای مناطق دشت و جلگه ای شهرستان آمل دارای راه های مناسب ارتباطی هستند، افزود: روستاهای زیادی در بخش لاریجان وجود دارد که نیاز به جاده سازی و آسفالت دارد.
رئیس اداره راه ترابری آمل بدون ذکر میزان اعتبارهای امسال این اداره در بخش آسفالت راه های روستایی این شهرستان تصریح کرد: تا پایان امسال حدود 50 روستای دیگر این شهرستان آسفالت خواهد شد.
رمضانی همچنین به زیرسازی و آسفالت چهار روستای این شهرستان در یک هفته گذشته در شهرستان آمل اشاره و اضافه کرد: راه های روستایی کمانگرکلا به اسلام آباد، ممرزکتی و آبگرم همچنین دیوارسازی راه روستایی سنگچال از جمله این طرحها بوده است.
وی طول اجرای این طرحها را حدود چهار هزار و 200 متر اعلام کرد و ادامه داد: برای اجرای این طرحها در مجموع حدود شش میلیارد و 250 میلیون ریال هزینه شده است.
رئیس اداره راه ترابری شهرستان آمل همچنین با بیان اینکه حدود چهار کیلومتر از مسیر 20 کیلومتری محور در حال تعریض آمل به فریدونکنار در محدود این شهرستان آسفالت شده است، گفت: برای آسفالت این مقدار حدود 10 میلیارد ریال هزینه شده است.
رمضانی با بیان اینکه چهارخطه کردن محور آمل به فریدونکار از مصوبات سفر رئیس جمهوری است خاطرنشان کرد: با اتمام کار تعریض این محور، ادامه مسیر هم آسفالت و به طور کامل بهره برداری شود.
نظر شما