۱۳ شهریور ۱۳۸۸، ۱۲:۳۱

یزدی خواه اعلام کرد:

آغاز تدریس مدیران و معاونان مدارس از سال تحصیلی جاری

آغاز تدریس مدیران و معاونان مدارس از سال تحصیلی جاری

رئیس آموزش و پرورش شهرستانهای تهران از تدریس مدیران و معاونان مدارس از سال تحصیلی جاری در کل کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی یزدی خواه روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تدریس مدیران و معاونان قانون کشوری است و تنها مربوط به آموزش و پرورش شهرستانهای تهران نیست، افزود: تدریس جزو وظایف ذاتی هر یک از فرهنگیان است و به همین دلیل وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفته تا در مدارسی که با کمبود نیرو مواجه هستند از توانایی مدیر و معاونان برای تدریس در کلاس درس استفاده شود.

وی آمار معلمان غیر رسمی در آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران را یک پنجم کل نیروهای این وزارتخانه خواند و افزود: تمام این افراد از نیروهای موظفی اند و در شهرستانهای تهران نیروی مازاد نداریم.

استخدام دو هزار معلم حق التدریس

یزدی خواه در ادامه درباره نحوه استخدام حق التدریسی ها طبق مصوبه مجلس گفت: آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران 2500 معلم حق التدریس دارد که باید 2000 نفر از آنان را استخدام کند و 500 نفر باقی مانده مشمول این مصوبه نمی شوند.

 

وی در ادامه از کمک 6 میلیارد تومانی مردم به آموزش و پرورش طی سال گذشته خبر داد و گفت: این رقم یک درصد از کل اعتبارات 600 میلیارد تومانی  آموزش و پرورش شهرستانهای تهران در سال گذشته است.

 

حل مشکل 29 مدرسه قلع و قمعی

 

رئیس آموزش و پرورش شهرستانهای تهران با اشاره به حل مشکل 29 مدرسه قلع و قمعی در تابستان امسال گفت: هم اکنون 11 مدرسه قلع و قمعی در مناطق شهرستانهای تهران وجود دارد.

 

به گفته یزدی خواه 200 مدرسه در شهرستانهای تهران استیجاری هستند و هزار واحد آموزشی نیز به شکل غیر دولتی اداره می شوند.

 

وی با بیان اینکه در سال گذشته 198 مدرسه دونوبته یک نوبته شدند، گفت: هر سال بین 20 هزار نفر از تعداد دانش آموزان شهرستانهای تهرن کاسته می شود.

 

آمادگی برای آنفولانزای خوکی

 

یزدی خواه در پاسخ به سئوالی مبنی بر آمادگی این سازمان برای مبارزه با آنفولانزای خوکی همزمان با بازگشایی مدارس گفت: ستادی را در آموزش و پرورش برای مقابله با این بیماری در مدارس تشکیل داده ایم که آموزش مربیان بهداشت و مسئولان مدارس، تهیه بروشورهای آموزشی در تیراژ انبوه و نظارت بر سرویسهای بهداشتی مدارس را برعهده دارد.

 

رئیس آموزش و پرورش شهرستانهای تهران ادامه داد: همچنین تاکنون 80 درصد از سرویسهای بهداشتی مدارس مجهز به لوله کشی مایع دستشویی شده اند.

 

تحصیل 62 هزار دانش آموز عراقی و افغانی

 

یزدی خواه از تحصیل 62 هزار و 500 دانش آموز عراقی و افغان در سال تحصیلی گذشته در مدارس این استان خبر داد و گفت: در استان تهران هیچ مدرسه خاصی برای اتباع خارجی وجود ندارد و این دانش‌آموزان در مدارس عادی ایرانی درس می خوانند.

 

آمار بازمانده از تحصیلان و کلاسهای چند پایه را نداریم

 

وی درباره آمار بازمانده از تحصیلان شهرستانهای تهران، کلاسهای چندپایه و تعداد مدارس مورد نیاز استان پاسخی عنوان نکرد.

کد خبر 940559

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha