جلال ذکایی مدیرکل دفتر چاپ وزارت ارشاد در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره دلایل تاخیر در بهرهبرداری از نخستین شهرک چاپ ایران، گفت: این طرح اشکال کوچکی داشت و انتقاد رسانهها نیز در اینباره بهجاست. مشکل پروژه در آن بود که طرحی که شرکت شهرکهای صنعتی طراحی کرده بود، متناسب با استانداردهای بینالمللی چاپ نبود.
وی افزود: با اصرار ما، گروهی از مهندسانی که مختصص این طرح بودند، طرح جدید را ارائه کردند که خوشبختانه اجرایی شد. وقفهای هم که به وجود آمد، به همین دلیل بود. در هر صورت ما امیدواریم ظرف مدت باقیمانده در سال جاری، پروژه را به بهرهبرداری برسانیم و کار واگذاری را شروع کنیم.
مدیرکل دفتر چاپ وزارت ارشاد درباره زمان دقیق واگذاری واحدهای این شهرک به متقاضیان، گفت: اجازه بدهید من قول قطعی برای تاریخ و زمان این کار ندهم، اما قول میدهم تا قبل از پایان سال جاری، واگذاریها انجام میشود.
ذکایی درباره تامین مالی این پروژه عظیم هم گفت: خوشبختانه مسئله مالی این طرح هم با اختصاص 2 میلیارد تومانی که قرار بود از طرف ریاست جمهوری به این طرح داده شود، حل شد و این مبلغ به شرکت شهرکهای صنعتی اختصاص یافت. البته قرار است مبلغی نیز از طرف وزارت ارشاد به این طرح اختصاص یابد که در حال مذاکره برای تامین آن هستیم. از این لحاظ تقریباً میتوانم بگویم معضلی جدی وجود ندارد.
کلنگ نخستین شهرک چاپ ایران تابستان 86 در زمینی به مساحت 200 هکتار حوالی حسن آباد قم (کیلومتر 40 اتوبان تهران ـ قم) و با تخصیص اعتباری اولیه معادل 10 میلیارد تومان، به زمین خورد. 140 هکتار از این اراضی به استقرار چاپخانهها و صنایع وابسته، 40 هکتار برای شبکه معابر و 20 هکتار نیز برای طراحی و کاشت فضای سبز شهرک در نظر گرفته شده است. در حال حاضر بیش از 2000 واحد صنعتی چاپی در پایتخت مستقر است که در صورت بهرهبرداری از این شهرک، 360 واحد صنعتی چاپ در آن، مستقر و بالغ بر 9000 نفر نیز مشغول به کار میشوند.
نظر شما