۱۵ شهریور ۱۳۸۸، ۹:۴۲

باید و نباید مدیریت فرهنگی- 9/

کریمی: حضور افراد متخصص در مدیریت سینما ضروری است

کریمی: حضور افراد متخصص در مدیریت سینما ضروری است

تهیه‌کننده فیلم سینمایی "همبازی" وجود افراد متخصص و با‌تجربه در امور مدیریتی و بدنه سینما را برای رشد و ارتقاء آن ضروری می‌داند.

مهدی کریمی به خبرنگارمهر گفت: پس از گذشت 30 سال از انقلاب اسلامی وپشت سر گذاشتن فراز و نشیب بسیار در عرصه‌های مختلف فرهنگی، سینما به عنوان زیرمجموعه‌ای از فرهنگ و هنر به شناخت و بلوغ  کافی و کاملی از قابلیت‌ها و توانایی‌های خود دست یافته است و در شرایط کنونی با مشخص بودن ضرورت‌ها، برای حل مشکلات موجود نکته نامفهومی وجود ندارد.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی "هفت پرده" افزود: مهمترین مشکل سینمای ایران در سال‌های گذشته ضعف در برنامه ریزی و مدیریت بوده است. تغییر و تحولات مدیریتی و اعمال نظر و نگاه شخصی علاوه بر وارد کردن لطمه به بدنه سینما موجب افول در خروجی‌ها و تولیدات شده است.

کریمی گفت: رونق در عرصه‌های مختلف هنری نیاز به نگاهی ظریف و کارشناسی، تفکیک سیاست و دورکردن نگاههای سیاسی ازهنردارد.همچنین استفاده از افراد متخصص در اداره امورموجب رسیدن به نقطه عطف  در حوزه‌های گوناگون هنری و در نهایت جلب توجه مخاطبان و حفظ پشتوانه‌های غنی فرهنگی وارتقاء آن می‌شود.

وی ادامه داد: سینمای ایران علاوه پشتیبانی مالی دولت به ترسیم آینده‌ای روشن در سایه برنامه‌های مشخص و مستدام نیازمند است  تا با پیگیری اهداف برنامه‌ریزی شده برای حرکتی رو به جلو با کشف و پرورش استعداد و ارج نهادن به افراد باتجربه در این عرصه، موفق به کسب افتخار در سطوح داخلی و خارجی شود.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی "اشکان وانگشتر متبرک" در خصوص نحوه و میزان مشارکت بخش خصوصی گفت: برای مشارکت موثر بخش خصوصی نیازی به حمایت‌های خاص دولتی نیست، تنها وجود قوانین و آیین‌نامه‌های مشخص، شفاف و تلاش برای به وجود آوردن ثبات در سیاست گذاری‌ها موجب حضور پررنگ‌تر این بخش در عرصه سینما می‌شود.

وی توقع سینماگران از مدیران جدید را چنین بیان کرد: سینماگران زیاده خواه نیستند و با سازگاری با حداقل‌های موجود برتفکر خود پایبند مانده و به فعالیت در این عرصه ادامه داده‌اند. تعامل و تعادل مدیران سینمایی با اهالی سینما در فضایی به دور از سیاست موجب دلگرمی آنها می‌شود.

کریمی با اشاره به لزوم احترام به مخاطبان گفت: اگر مدیران جدید سینمایی با جرأت و جسارت پا به این عرصه گذاشته و با ایجاد تعامل با سینماگران شرایط تولید فیلم در گونه‌های مختلف را بوجود آورند، جلب رضایت مخاطبان از هر طیف با ذائقه‌های متفاوت امکان پذیر بوده و تماشاگران سینما افزایش می‌یابد.

وی در پایان گفت: در هر مجموعه‌ای وجود افراد با رابطه دوستانه و تنگاتنگ موجب خلق اثری به یادماندنی می‌شود. روحیه و منش سینما موضوع پیچیده‌ای نبوده، جمع شدن و همراهی افراد این خانواده  با یکدیگر و برقراری ارتباطی دوستانه میان آنها کار دشواری نیست. امیدواریم به همت مدیران جدید شاهد تحقق این امر در آینده‌ای نه چندان دور و رشد وشکوفایی سینمای ایران باشیم.

کد خبر 942091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha